Esti aici
Acasa => Timp liber => Cerințe de sistem pentru Diablo II: Resurrected. Cât va costa jocul?

Cerințe de sistem pentru Diablo II: Resurrected. Cât va costa jocul?

După dezvăluirea lui Diablo II: Resurrected, probabil cel mai anticipat anunț din cadrul evenimentului BlizzConline, cei de la Blizzard Entertainment au revenit cu câteva detalii suplimentare despre această ediție remasterizată a celui mai popular joc din seria Diablo. Astfel, am aflat cât costă Diablo II: Resurrected și care este lista de cerințe de sistem necesare pentru a juca remaster-ul pe PC.
Prin intermediul paginii dedicate de pe serviciul Battle.net, a fost publicată lista de cerințe de sistem pentru Diablo II: Resurrected, iar acestea sunt totuși destul de ridicate pentru remasterizarea unui joc apărut acum mai bine de un deceniu. Să nu uităm totuși că Diablo II: Resurrected recreează întreaga lume de joc din titlul inițial cu ajutorul unui motor grafic 3D modern.
Cerințe minime:

OS: Windows 10
Procesor: Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
Video: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
Memorie RAM: 8 GB
Stocare: 30 GB disponibili
Conexiune la Internet de tip Broadband
Rezoluție: 1280×720

Sistem recomandat:

OS: Windows 10
Procesor: Intel Core i5-9600k / AMD Ryzen 5 2600
Video: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
Memoria RAM: 16 GB
Stocare: 30 GB disponibili
Conexiune la Internet de tip Broadband
Rezoluție: 1920×1080

Nu la fel de scump precum un joc complet nou
De asemenea, a fost dezvăluit prețul la care Diablo II: Resurrected va putea fi achiziționat. Precomenzile pentru remasterizarea lui Diablo II sunt deja disponibile prin intermediul Battle.net, existând două astfel de opțiuni.
Ediția standard de Diablo II: Resurrected, ce include jocul propriu-zis, poate fi precomandată în schimbul a 39,99€. De asemenea, există și un pachet digital numit Diablo Prime Evil Collection, ce include, pe lângă Diablo II: Resurrected, și acces la Diablo III: Eternal Collection (în care se regăsesc Diablo III, expansion-ul Reaper of Souls, precum și pachetul Rise of the Necromancer), alături de pet-ul Mephisto și item-ul Hatred’s Grasp Wings pentru Diablo III. Diablo Prime Evil Collection poate fi achiziționat în schimbul a 59,99€.
Mai mult, spre deosebire de precedentele remasterizări ale celor de la Blizzard Entertainment – StarCraft Remastered și WarCraft III: Reforged –, Diablo II: Resurrected nu va înlocui versiunea clasică a jocului Diablo II. Producătorii au oferit asigurări că utilizatorii ce vor dori să joace în continuare și să aplice mod-uri ediției clasice o vor putea face fără restricții.
Diablo II: Resurrected va fi lansat mai târziu în cursul anului 2021, în ediții pentru PC (Windows), Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Sursa: Battle.net

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Cerințe de sistem pentru Diablo II: Resurrected. Cât va costa jocul? appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: