Esti aici
Acasa => Monden => Cele mai noi tendinţe în manichiură – ochi de pisică

Cele mai noi tendinţe în manichiură – ochi de pisică

Cele mai noi tendinţe în manichiură – ochi de pisică. Te-ai plictisit de vechile trenduri pentru unghiile tale? Este momentul să încerci ceva nou, lansat recent pe piaţă. Unghiile tale vor ieşi în evidenţă! Iată despre ce este vorba!

Machiajul ochi de pisică e deja cunoascut de toate femeile pasionate de beauty, însă acum e momentul să faci cunoştinţă cu manichiura de ochi de pisică. Asta nu implică ceea ce îţi imaginezi tu. Trendul nou seamănă cu piatra preţioasă ochi de pisică.

Cum să îţi faci unghiile culoarea ochi de pisică

Pentru a obţine un astfel de efect ai nevoie de o ojă specială. „Lacul conţine fragmente de pulbere de fier care sunt atrase de magneţi.”se arată într-un articol pe nailpro.com. „Aceste particule sunt destul de dense şi stau la bază atunci când sunt aplicate. Când pui magnetul deasupra unghiei, acele fragmente vin deasupra, asta pe măsură ce lacul se usucă.”, afirmă  Michelle Wong. Aşa se creează acel efect ca al pieterei ochi de pisică. 

Oja este semipermanentă şi necesită o aplicare specială.

1.Se curăţă unghia naturală și se mătuieste cu pilă buffer; opțional se aplică un strat subțire de primer.
2.Se aplică primul strat ( subțire) de ojă și se polimetizeaza 2 min în lampa UV sau 30 secunde în lampa led, apoi se aplică al doilea strat de ojă Cat Eyes. Cu ajutorul magnetului se creează efectul ” ochi de pisica” prin simplă apropiere a magnetului de lama unghiei, ÎNAINTE CĂ OJĂ SĂ FIE INTRODUSĂ ÎN LAMPA UV.
3.Magnetul trebuie poziționat central sau ușor diagonal deasupra unghiei, cât mai aproape, fără a o atinge însă,se patreaza nemișcat 5- 7 sec și se îndepărtează ulterior prin ridicarea mâinii pe verticală. De reținut este faptul că acest magnet se folosește înainte de a usca ojă la lampa.
4.Polimerizam 2-3 min în lampa UV sau 30-40 secunde în lampa led.

Foto: Pinterest, Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: