Esti aici
Acasa => Monden => Cel mai dureros secret al lui Beyonce a ieșit la iveală! Diva a făcut mărturisiri șocante: „Am murit și am renăscut…”

Cel mai dureros secret al lui Beyonce a ieșit la iveală! Diva a făcut mărturisiri șocante: „Am murit și am renăscut…”

La începutul verii se specula că Beyonce ar fi însărcinată cu al patrulea copil, însă artista de 37 de ani a dezvăluit unul dintre cele mai dureroase secrete ale sale: nu mai poate avea copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Beyonce are trei copii, pe Blue Ivy (7 ani) și pe gemenii Rumi și Sir (2 ani). Fiecare copil este un miracol, însă atunci când își privește cei trei copii, artista înțelege pe deplin înțelesul acestor vorbe. Înainte să o nască pe fiica cea mare, lui Beyonce i s-a spus că nu poate avea copii.

După mai multe sarcini pierdute, cântăreața nu s-a lăsat doborâtă și chiar dacă i-a fost extrem de greu să o ia de la capăt de fiecare dată, în cele din urmă a reușit să ducă la bun sfârșit două sarcini.

„Succesul arată diferit pentru mine acum. Am învățat că toată durerea și pierderile sunt, de fapt, un dar. Sarcinile pierdute m-au învățat că trebuia să știu să am grijă de mine înainte să devin mama cuiva. Apoi a venit pe lume Blue, iar călătoria mea a devenit mai profundă. Am murit și am renăscut odată cu ea”, a povestit Beyonce.

În plus, Blu Ivy a apărut și în cel mai nou film regizat chiar de mama ei, care se numește «Black is king» .

„«Black is king» este în sfârșit aici. Sunt entuziasmată de premiera filmului din această seară. Întreg procesul a durat un an, în care am lucrat alături de oameni foarte talentați, atât de regizori, cât și actori din toată lumea pentru a reinterpreta povestea «Regele leu». Povestea descrie prin muzică, imagini și dans cadre naturale și talent nativ.”, a declarat Beyonce.

Beyonce speră prin intermediul acestui film să schimbe mentalitatea oamenilor despre cuvântul «Black».

„Dar totul a început în curtea casei mele. Speranța mea de la acest proiect este de a schimba mentalitatea globală a cuvântului «Black» (n.r. din engleză- negru), care mereu a reprezentat pentru mine inspirație, dragoste, forță și frumusețe.”, a declarat Beyonce

Videoclipul de promovare al filmului a apăriut deja, iar fanii sunt
nerăbdătpori să vadă ce a ieșit. În aceasta, fiica artistei, Blue Ivy,
apare alături de celebra actriță Naomi Campbell. Întrebată dacă a
cunoscut-o pe micuță, artista a dat un răspuns imediat.

«Da, am întâlnit-o! Ea este o fetiță adorabilă, isteață, matură și inteligentă», a spus Naomi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: