Esti aici
Acasa => Monden => Cea mai mare frică a lui Cabral: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină”

Cea mai mare frică a lui Cabral: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină”

De ce îi este lui Cabral cel mai frică. Având în vedere că este pasionat de sporturi extreme, vedeta nu a dat niciodată impresia că ar avea frici. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. De curând, prezentatorul de la ProTV a dezvăluit care este cea mai mare teamă din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce îi este lui Cabral cel mai frică. Se pare că această teamă există în viața lui Cabral de mulți ani și a fost căpătată în urma unei experiențe neplăcute. Se pare că prezentatorul de la Pro TV are oroare de mersul la dentist.

Cea mai mare frică a lui Cabral: „Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină

De ce îi este lui Cabral cel mai frică. Dar, din fericire pentru el, Cabral recunoaște că nu a fost nevoie să meargă prea des în locul „horror”, însă și acum caută să găsească un doctor care să îl vindece de această teamă care până acum nu a reușit să scape.

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav.

Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă…

Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească.

Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.

Citește și: Gravidă în nouă luni, Andreea Ibacka a făcut un gest care l-a șocat pe Cabral:”N-am zguduit copilul!”

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Scene de amor în serialul Vlad, de la Pro TV

Citește și: Margareta Pâslaru, elegantă şi rafinată la 78 de ani, la un eveniment.

Cum a reușit Cabral să scape de dentist

Moderatorul de la Pro TV a subliniat faptul că de-a lungul anilor a avut parte de mai multe incidente și accidente, dar de fiecare dată, din fericire, a rămas cu dinții-n gură.

Unul dintre cele mai dure momente a fost când a intrat cu ATV-ul într-o stâncă și apoi într-un pom. De atunci încearcă să facă vizite mai dese în cabinetele stomatologice.

De-a lungul anilor am avut noroc de dinți mișto. De-ai mei zic. Doar că mai multe accidente au trecut peste mine. Și peste ei… de dinți zic.

Cel mai mișto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reușit să mușc dintr-o stâncă și dintr-un pom Mămică, da’ ce-am mai mușcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reușesc”, a mai precizat vedeta.

Cabral este și tată de băiat

Deși mărturisea că i-ar fi mai ușor ca cel de-al doilea copil al lor să fie tot fată, iată ca simpaticul Cabral devenit a treia oară, tată de băiat.

Vedeta PRO TV a refuzat aproape până în ultima secundă să afle sexul copilului, însă, în cele din urmă, insistențele Andreei au dat roade și nu a mai putut evita surpriza…

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: