Esti aici
Acasa => Monden => Ce vedete au acceptat provocarea lui Valeriu Gheorghiță privind vaccinarea: „Ce înseamnă pentru voi vaccinul?”

Ce vedete au acceptat provocarea lui Valeriu Gheorghiță privind vaccinarea: „Ce înseamnă pentru voi vaccinul?”

Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional pentru Coordonarea Vaccinării, a provocat, ieri, vedetele, printre care Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel, în cadrul campaniei de informare privind imunizarea. Acestea trebuiau să răspundă la întrebarea „Ce înseamnă pentru voi vaccinul?”. Iată ce răspunsuri a primit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Valeriu Gheorghiță a lansat ieri o provocare pentru vedetele din România, având misiunea de a conștientiza populația în scopul vaccinării. Preşedintele Comitetului Naţional pentru Coordonarea Vaccinării i-a nominalizat în acest scop pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel, cărora le-a lansat întrebarea „Ce înseamnă pentru voi vaccinul?”. Iată care a fost vedeta care a reacționat mai întâi și ce persoane publice au mai fost nominalizate în cadrul acestei campanii.

Ce vedete au acceptat provocarea lui Valeriu Gheorghiță privind vaccinarea: "Ce înseamnă pentru voi vaccinul?"Ce vedete au acceptat provocarea lui Valeriu Gheorghiță privind vaccinarea: "Ce înseamnă pentru voi vaccinul?"

Ce a răspuns Mihai Bobonete la provocarea lui Valeriu Gheorghiță

Ieri, Guvernul României a postat pe site-urile de socializare două videoclipuri din cadrul campaniei „Ce conține vaccinul?”, în care Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu, președintele și vicepreședintele CNCAV, oferă informații despre vaccinare. Au fost astfel provocate persoane publice din România să răspundă tot prin intermediul unor filmulețe. Printre vedetele care au acceptat printre primele provocarea lui Valeriu Gheorghiță s-au numărat Lucian Mândruță și Mihai Bobonete, care au postat pe conturile lor de socializare filmulețe prin care își arată susținerea față de campania de vaccinare.

Citește și: Dan Bittman, anunț surprinzător: „Mă vaccinez anti-COVID”. Ce tip de vaccin a ales

Citește și: Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. „Am început să trăiesc cu spaimă…”

Citește și: Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID: „Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune”

Citește și: Cum se simte Mihai Bendeac după ce s-a vaccinat anti COVID-19, cu AstraZeneca: ”Mă orientez după medici”

Citește și: Ce spune Carmen Brumă despre vaccinul împotriva COVID-19: ”Nu sunt…”

„Salutare! Vaccinul conține pentru mine normalitate. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să-l avem și un început de nouă viață, trăită așa cum trebuie, liberi, fără frici, fără ură. Vaccinul conține un viitor excepțional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, mi-a făcut numai bine și văd că celor din jurul meu le face din ce în ce mai bine”, a declarat Mihai Bobonete, în filmulețul său pentru susținerea campaniei de vaccinare.

Actorul i-a nominalizat, la rândul său, pe Micutzu, Cabral și Bogdan Naumovici.

Lucian Mândruță: „Vaccinul conține din nou plaja asta plină de oameni”

La rândul său și Lucian Mândruță a răspuns provocării lui Valeriu Gheorghiță prin intermediul unui filmuleț în care vorbește despre avantajele vaccinării. Acesta a transmis, pe scurt, că pentru el vaccinul înseamnă viața de dinainte.

„Ce conține vaccinul? păi conține din nou plaja asta plină de oameni fără griji, conține turele mele de la București la Constanța cu bicicleta, conține prieteni lângă tine, aproape din nou, cu care poți vorbi, cu care te poți îmbățișa, în primul rând conține dor de libertate, și pentru mine conține viața de dinainte de care îmi este tare, tare dor, așa că vaccinează-te pentru că vaccinul conține viața ta de dinainte așa cum era, nu ți-e dor de ea?!”, a spus în filmarea sa Lucian Mândruță.

De asemenea, și Văru Săndel, aka Sandu Pop, a postat pe rețeaua personală de socializare un videoclip în care explică ce înseamnă vaccinarea pentru el.

„Nu spun nimănui ce are de făcut. Fiecare gândește și face ceea ce trebuie pentru el… Dar pentru mine vaccinul înseamnă libertate, fără frică și bucuria de a îmbrățișa oamenii dragi”, a conchis actorul, care l-a nominalizat pe colegul său Cosmin Seleși.

La ora apariției acestui articol, Andreea Esca încă nu răspunsese provocării trimise de Valeriu Gheorghiță.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: