Esti aici
Acasa => Monden => Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei: „Am rămas șocată”

Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei: „Am rămas șocată”

Cristi Comănici luptă de luni bune ca să-i câștige inima Marianei de la Puterea Dragostei. Acum, momentul mult așteptat a venit, iar cei doi s-au sărutat. Cu toate acestea, Bianca Comănici nu o vede cu ochi buni pe posibila sa cumnată și îi este teamă ca fratele ei să nu fie cel care va ieși rănit din toată situația asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici, fostă concurentă de la Puterea Dragostei, crede în sinceritatea sentimentelor lui Cristi, însă are semne de întrebare referitoare la ce simte Mariana pentru fratele ei. Biancăi nu i-au plăcut deloc imaginile în care Mariana se săruta cu alți băieți din casa Puterea Dragostei.

Prin urmare, câștigătoarea show-ului matrimonial
de pe Kanal D nu crede 100% în sentimentele posibilei sale viitoare cumnate.

Bianca Comănici a declarat că le urează numai bine Marianei și lui Cristi dacă cei doi formează într-adevăr un cuplu, dar îi este teamă ca cel rănit din toată povestea asta să nu iasă chiar fratele ei.

Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei: „Am rămas șocată”Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei: „Am rămas șocată”

„Mă bucur dacă ar fi așa, dacă s-au cuplat și o să îi țină. La cât a liptat el… Mă bucur pentru el, pentru că știu că a luptat mult. Sunt un pic reticentă.

Am urmărit ultimele zile și am rămas un pic șocată. Am văzut că Mariana s-a pupat cu Romeo și apoi cu Alex… Chestiile astea m-au deranjat. Nu știu ce e între ei. E posibil ca în spatele emisiunii să se înțeleagă. Așa am fost și eu cu Livian. În emisiune ne certam, dar în spate ne înțelegeam”, a declarat Bianca Comănici pentru Fanatik.ro.

Citește și: Un nou cuplu la Puterea Dragostei!Mariana și Cristi Comănici de la Puterea Dragostei s-au sărutat

Citește și: Procesul continuă!De ce nu pot divorța mai repede Andreea Bălan și George Burcea

Citește și: Scandal între Sorin și Jador la Survivor:„Ești un prefăcut! Nu ai nimic la picior!”

Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor:„Am primit sute de cereri în căsătorie”/ EXCLUSIV

Cristi Comănici și Mariana, primul sărut

De câteva luni, Cristi Comănici încearcă să o
cucerească pe Mariana. La un moment dat, acesta a avut și un rival în lupta
pentru dragostea fetei, pe Rareș.

Fratele Biancăi Comănici a fost deschis încă de la început în ceea ce privește sentimentele lui pentru Mariana, însă ea nu-i spunea nici da, nici nu. La un moment dat, Cristi Comănici și-a pierdut orice speranță și era gata să renunțe la a o cuceri pe Mariana și la a forma un cuplu în casa Putearea Dragostei cu ea.

Însă, după toate aceste ezitări din partea
Marianei, Cristi pare că a obținut ce și-a dorit. Cei doi s-au sărutat, în
sfârșit! Să fie ei protagoniștii unui nou cuplu din cadrul show-ului matrimonial?

Ezitările Marianei în ceea ce-l privește pe Cristă Comănici nu au fost văzute cu ochi buni nici de Bianca și nici de fanii emisiunii Puterea Dragostei.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: