Esti aici
Acasa => Monden => Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț. Vica Blochina rupe tăcerea

Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț. Vica Blochina rupe tăcerea

Vica Blochina îi este alături prietenei sale, Oana Roman, după ce a aceasta a divorțat de Marius Elisei. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a dezvăluit cum stau lucrurile acum între Oana și fostul ei soț.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina și Oana Roman au plecat împreună cu copiii în vacanță, în Egipt. Inițial, Marius Elisei trebuia să meargă alături de fosta lui soție și de fiica lor, însă acesta a refuzat excursia pe motiv că în viața lui ar fi apărut cineva.

Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț. Vica Blochina rupe tăcereaCe se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei după divorț. Vica Blochina rupe tăcerea

Oana Roman și-a sărbătorit ziua de naștere în Egipt, iar Vica Blochina a făcut tot ce a putut ca prietena ei să fie fericită. Vedeta a fost răsfățată și a primit multe cadouri frumoase. Cât despre relația lui Marius Elisei cu Oana Roman după divorț, Vica Blochina a dezvăluit ce se întâmplă acum între ei.

“Mă plimb și eu cu ce pot. Am venit de luni. Sunt cu Oana Roman, cu Edan și fiica ei. E vacanță pentru copii. A vrut să o fac să se simtă că nu e o femeie divorțată. Cred că e mai fericită acum, după despărțire, decât când era măritată. Trebuia să fie el (Marius Elisei, n.r.) aici, dar a refuzat. Ziua ei de naștere sigur a fost reușită pentru că m-am străduit ca totul să iasă bine. Am venit într-o vacanță pentru copii, ne distrăm foarte bine, totul arată bine, copiii sunt fericiți”, a spus Vica Blochina în emisiunea lui Măruță.

Citește și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit enorm. Cum s-a afișat la plajă: ”Mă simt perfect”

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: „Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

Citește și: Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț: „Isa este într-o perioadă grea”

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că fiica ei de 7 ani are iubit: ”Taică-su, când o să afle…”

Ce face Marius Elisei, cât timp Oana Roman e în vacanță

În timp ce Oana Roman se află în Hurghada, alături de fiica ei, Marius Elisei își vede nestingherit de viață, în București, deși cea mai mare dorință a fetiței lor a fost să-și petreacă vacanța împreună.

Vedeta a mărturisit, de altfel, cu ceva timp în urmă, că a fost surprinsă de refuzul fostului ei soț de a le însoți în vacanță, cu atât mai mult cu cât aceasta era cea mai mare dorință a Isabelei.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: