Esti aici
Acasa => Monden => Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Declarațiile pe care le face Fulgy nu contenesc să uimească pe toată lumea. În weekend, au avut loc mai multe scandaluri între tânăr și părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani. Printre altele, acesta a afirmat despre Viorica și Ioniță de la Clejani că sunt doar lăutari care cântă după ureche. Ulterior, a avut loc un conflict de proporții între tânăr și tatăl lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fulgy continuă să socheze pe toată lumea. Între tânăr și părinții lui au avut loc mai multe scandaluri în weekend. Ei bine, acesta a făcut o serie de afirmații deloc frumoase la adresa părinților lui. Fulgy a spus despre Viorica și Ioniță de la Clejani că sunt doar lăutari și că nu ar trebui ca ei să fie incluși în discuții despre droguri, psihologie sau stat. În plus, tot tânărul a spus că părinții lui cântă „după ureche”.

Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112Ce scandaluri au fost în weekend între Fulgy și părinții lui, înainte ca Ioniță să sune la 112

Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu, niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul, cu acordeonul, despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata! Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy despre Viorica și Ioniță de la Clejani, într-o filmare pe care a făcut-o publică pe IG Story.

Citește și: Ioniță de la Clejani a sunat la 112 după ce Fulgy l-ar fi bătut

Citește și: Fulgy, gest scandalos! A dat foc unei bancnote de 100 lei:”Uitați ce înseamnă banii pentru mine”

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Citește și: De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana de la Burlacul:„Dacă sunt de condamnat…”

Scandal între Fulgy și Ioniță la restaurant

După ce Fulgy a spus despre părinții lui că sunt doar lăutari care cântă după ureche, tatăl și fiul s-au întâlnit într-un restaurat. În momentul în care a ajuns, Ioniță de la Clejani i-a dat fiului lui câteva pastile, pe care Fulgy le-a refuzat categorit. Apoi, acesta a început să filmeze, iar Ioniță a fost vizibil afectat, cerându-i insistent să oprească telefonul.

Fulgy: Ce faci?

Ioniță: Nu. Nu filma. Mă ridic și plec.

Fulgy: Pleacă de aici. Ai pastille la tine tu? Cine ești tu?

Ioniță: Am venit să vorbesc cu tine.

Fulgy: Stai jos aici, lăutare.

Ioniță: Fără live!

Fulgy: Fără live, e story. Stai jos!

Ioniță: Nu stau dacă nu-l oprești.

Fulgy: Stai jos, dacă nu, pleacă!

Fulgy a mai scris pe Instagram că: „Omul ăsta vrea să mă pastileze. Nu îi fac nimic. Vreau permisul înapoi doar. Tatăl meu îmi spune dacă nu mă internez… Ajutor, poliţia, salvaţi-mă, pentru că stau cu un psihopat şi o psihopată. Mă bruschează tata, sunt cu băieţi care nu reacţionează. Mi-a luat telefonul…”.

Fulgy l-ar fi bătut pe Ioniță de la Clejani

Ulterior, scandalul dintre Ioniță de la Clejani și Fulgy a continuat. Ioniță a sunat duminică seară la 112, după ce ar fi fost bătut de fiul său, Fulgy, în urma conflictului de la restaurant. Se pare că scandaluol ar fi continuat în locuința Clejanilor.

Cum am spus anterior, cearta s-ar fi iscat după ce Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Deranjat de gest, Ioniță de la Clejani l-ar fi amenințat pe fiul său că se ridică de la masă și pleacă dacă nu oprește live-ul.

Scandalul ar fi continuat și acasă, iar potrivit unor surse apropiate anchetei, Fulgy i-ar fi dat un pumn tatălui său, care a sunat la Poliție, conform antena3.ro.

Ce diagnostic a primit fiul Clejanilor de la medici

Fulgy a declarat că a fost externat din spital
cu diagnosticul de maniaco-depresiv și că a ajuns să îl enerveze oricine.

Am ieşit din spital, am ieşit cu diagnosticul ăsta: maniaco-depresiv. A ajuns să mă enerveze oricine şi orice. Clar am o problemă’, a declarat tânărul pe 7 iunie 2021.

Zilele trecute, Fulgy s-a ales cu un nou dosar
penal, după ce a fost filmat conducând mașina tatălui său, în ciuda faptului că
avea permisul suspendat.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: