Esti aici
Acasa => Monden => Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 Românii au talent: „Am fost trădat de prieteni”

Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 Românii au talent: „Am fost trădat de prieteni”

Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului patru Românii au talent. Românii au talent este una dintre cele mai apreciate emisiuni din România. În anul 2009 lua naștere trupa Brio Sonores, alcătuită din 9 membrii. Ulterior, în 2014, aceștia au participat la competiția de talente de la ProTV, însă doar patru dintre ei au continuat să cânte în această formulă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2014, la preselecțiile Românii au talent, au urcat pe scenă nouă soliști care făceau parte din aceeași trupă: Brio Sonores. Aceștia au primit trei de da, urmând să meargă în etapa următoare, iar mai apoi să câștige competiția! Iată ce s-a întâmplat cu ei și de ce fondatorul a renunțat la proiectul său de suflet!

Ion Brătascu, fondatorul trupei, a fost primul care a decis să părăsească formația. În acest moment, el a dat naștere unui nou grup, „Brain Band”.

Citește și: Globurile de Aur 2022.Lista completă a câștigătorilor

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme și cum arată acum: „Am avut o pauză de opt luni’

Citește și: Antonia, mesaj pentru cei care îi amenință familia în social media:„Faptul că ai putut să scrii așa ceva, pentru mine e…’

Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului 4 Românii au talent

Ce s-a întâmplat cu membrii trupei Brio Sonores, câștigătorii sezonului patru Românii au talent. Brio Sonores au pășit, în număr de nouă, încrezători la preselecțiile Românii au talent. Ei au reușit să câștige competiția, însă la puțin timp, cinci persoane au decis să se retragă. Prima dintre ele este chiar fondatorul!

 „Pentru un lucru îmi pare rău, că am fost trădat de prieteni. Ăsta e cel mai dureros. Ba chiar nu de prieteni. Ei erau, de fapt, copiii mei. Brio Sonores erau băieții în care eu am investit mult”, a declarat fondatorul trupei, potrivit CANCAN.

Ba mai mult, la scurt timp alți patru membrii au decis să părăsească trupa. Aceștia au plecat din Republica Moldova alături de familiile lor, motiv pentru care au fost nevoiți să renunțe la formula cu care se obișnuiseră. Unul dintre aceștia, Adrian Tâmpău, activează în prezent, ca solist la Metropolitan Opera din SUA.

Acum, trupa este formată din patru soliști: Dumitru Mîțu, Veaceslav Timofti, Vitalie Maciunschi și Mihai Gandraman.

„Este foarte complicat să spui unele lucruri”

Se pare că au existat dispute chiar și de la câștigarea marelui premiu. Ion Brătescu susține că a oferit tot ce a putut pentru ca trupa să poată exista pe viitor. Acesta a renunțat într-un final și a înființat o nouă formație.

”Niciodată n-am știut ce înseamnă tradare. Eu am fost cel care dau de la mine absolut tot. Dau până la ultima picătură. Este foarte complicat să spui unele lucruri”., a mai spus el.

Sursă foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: