Esti aici
Acasa => Monden => Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars: „Erau luați de un birou de executori judecătorești…”

Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars: „Erau luați de un birou de executori judecătorești…”

Brigitte și Florin Pastramă nu își vor mai încânta fanii anul acesta cu faimosul lor reality show de la Antena Stars, formatul fiind scos din grila de programe a Antenei. Iată ce s-a întâmplat cu banii pe care cei doi soți i-au câștigat de pe urma prestației lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă nu vor mai putea fi văzuți anul acesta în formatul tip reality show de la Antenă, după ce trustul a luat decizia de a scoate din grilă mai multe programe de la Antena Stars. Aceștia își obișnuiseră telespectatorii cu poveștile lor de viață, însă Antena a considerat că nu fac suficientă audiență. Iată ce s-a întâmplat cu banii primiți de Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show, dar și care ar fi fost motivul pentru care au renunțat la emisiune!

Ce s-a întâmplat cu banii primiți de Brigitte și Florin Pastramă pentru reality-show-ul de la Antena Stars

Brigitte și Florin Pastramă au avut contract cu Antena pentru reality show până la finele anului 2021, însă unul dintre motivele pentru care cei doi soți au luat decizia să renunțe la prelungirea acestuia a fost dezvăluit chiar de către vedetă:

„A fost destul de obositor, iar reality acesta implica toată familia. Se filma la mine acasă, la business-urile mele. Pe lângă asta, și din punct de vedere material, din cauza problemelor pe care le are Florin, banii pe care-i primea el erau luați de un birou de executori judecătorești și rămâneau foarte puțini bani.

Dar am muncit foarte mult, nu e vina lor, pentru că ei plăteau, dar banii nu ajungeau la sursă și atunci am căzut de acord cu trustul să continuăm cât este contractul și atât”, a dezvăluit Brigitte pentru cancan.ro.

Citește și: Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liber

Citește și: Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, dar nu mai apelează la fertilizarea în vitro:„La el este problema’

Citește și: Polițista din Brașov, care s-a împușcat de ziua ei, era terorizată de fostul iubit. Ce a determinat-o să se sinucidă

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii

„Nu am fost scoși din grilă”

Mai multe emisiuni difuzate la Antena Stars au fost complet scoase din grila de programe. Printre acestea se numără și Brigitte și Florin Pastramă, care au avut până de curând un reality show. Aceștia nu vor mai apărea pe micile ecrane, însă nu sunt singurii! La fel s-a întâmplat și în cazul lui Armin Nicoară și al cântăreței Claudia Puican, care prezentau la Antena Stars un show în care își expuneau viețile de artiști. Este și cazul lui Ameri Nasrin și Dima Trofim. Deși cei doi făceau audiențe destul de mari cu emisiunea de dimineață, trustul a decis să renunțe la ei.

Brigitte Pastramă a declarat însă că nu slaba audiență a fost motivul pentru care Antena a renunțat la ei, așa cum s-a speculat.

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg. Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract. 

Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm.  Nu am fost scoși din grilă!, a mai spus ea pentru sursa citată.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: