Esti aici
Acasa => Monden => Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: „Este un tip care nu are prea multe regrete”

Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: „Este un tip care nu are prea multe regrete”

Din 2007, Petre și Mioara Roman nu mai formează un cuplu și tot acela a fost momentul din care fostul premier nu a mai vrut să interacționeze cu cea care i-a fost soție timp de 33 de ani. Iată ce spune Catinca Roman, fiica sa cea mare, despre relația în care ea, mama și sora ei Oana se află cu Petre Roman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Petre și Mioara Roman au fost căsătoriți timp de 33 de ani și nimeni nu a prevăzut deznodământul, cu cât mai mult cu cât erau considerați un cuplu solid. cu toate acestea, după ce s-a despărțit de soție, în 2007, fostul premier al României a rupt total legătura cu fosta sa consoartă, dar nici cu cele două fiice ale sale, Oana și Catinca, nu a rămas în relații prea bune. Iată ce a mărturisit fiica cea mare a lui Petre Roman despre relațiile în care se află Petre Roman cu fosta sa familie.

Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: "Este un tip care nu are prea multe regrete"Ce relație are Petre Roman cu fosta soție și cu cele două fiice. Catinca: "Este un tip care nu are prea multe regrete"

În ce relație se află Petre Roman cu fosta lui familie

În 2009, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc, iar în scurt timp a venit pe lume fiul lor Petrus, acum în vârstă de 12 ani. Fostul premier s-a dedicat în totalitate noii sale familii, rupând complet relațiile cu fosta sa soție. În timp ce fiica sa, Oana, a încercat să înnoade relațiile cu Petre Roman, Catinca nu are prea multe lucruri bune de spus despre tatăl ei vitreg.

”Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Catinca Roman.

De altfel, fiica vitregă a fostului premier a mărturisit că, spre deosebire de Oana, nu și-a dorit o apropiere de Petre Roman după despărțirea de mama ei.

”Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”, a mai precizat, pentru sursa citată, Catinca Roman.

Citește și: Reacția lui Petre Roman, după ce a aflat că Oana divorțează de Marius Elisei. Și-a dorit să-i împace

Citește și: Oana Roman s-a împăcat cu tatăl ei, Petre Roman: „Isa a fost tare încântată”

Citește și: Mioara Roman a împlinit 81 de ani. Cum arată după trei săptămâni petrecute în centrul de recuperare de lux

Citește și: Catinca Roman, confesiuni dureroase despre Petre Roman, tatăl ei vitreg: „Pe Oana o mai atingea, la mine n-a avut curaj”

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman: „Lăsați-mă…”. Ce spune despre Oana Roman și fiica ei

În ce relație se află Oana Roman cu tatăl ei

Oana Roman a suferit mult după divorțul părinților săi și mai ales după ce relațiile dintre ea și tatăl ei s-au răcit considerabil. Mai mult, vedeta a fost deranjată de faptul că Petre Roman nu s-a interesat de soarta fostei sale soții în perioada în care aceasta a fost spitalizată. Mioara Roman, care suferă de Parkinson, s-a operat la începutul acestui an și de dischinezie biliară.

Oana Roman, care la rândul ei s-a despărțit de Marius Elisei, nu s-a putut împăca multă vreme cu ideea că părinții ei nu mai formează un cuplu.

„Eu, după ce părinții mei s-au despărțit, nu m-am mai putut să fac o poza cu părinții mei sau să mai ies vreodată la masă cu ei. M-a durut că tata nu a vrut să mai țină o relație nici măcar de prietenie aparentă cu mama. Ei s-au întâlnit o singură dată, la nunta mea. A fost greu. Mama stătea singură la o masă și el era cu familia lui la altă masă”, a povestit Oana Roman la ”Xtra Night Show”. 

A uitat de ziua de naștere a fiicei sale

Din nefericire, odată cu trecerea anilor, relația dintre tată și fiică s-a răcit și mai mult. La finele lui 2019, Oana scria cu tristețe, pe contul ei de socializare, că tatăl ei uitase și de ziua ei, dar și de cea a nepoatei sale, Isa.

Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și mai ales de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana și Petre Roman au făcut pace

În pofida dezamăgirilor trăite de-a lungul anilor, Oana Roman a lăsat în urmă orice urmă de ranchiună în ceea ce-l privește pe tatăl ei. Cu toate că au mai existat ocazii când s-a arătat deranjată de comportamentul lui, acum lucrurile par să meargă bine în relația lor. Micuța Isa este fericită atunci când se reunește cu bunicul ei, lucru care a fost subliniat și de mama ei.

Cu toate că nici anul acesta Petre Roman nu a participat la ziua de naștere a nepoatei sale, Oana i-a întins tatălui ei ramura de măslin. La scurt timp, vedeta a postat pe contul de socializare o fotografie în care apare alături de tatăl ei și de Isa.

„Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a fost mesajul postat de Oana Roman, în dreptul fotografiei.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: