Esti aici
Acasa => Monden => Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț: „Toți copiii ar fi vrut să…”

Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț: „Toți copiii ar fi vrut să…”

Marina Almășan a dezvăluit ce regret are după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț. Prezentatoarea TV a făcut mărturisiri cutremurătoare la scurt timp după ce marele artist a fost îngropat. Atât ea, cât și fiul lor, Victoraș Socaciu, spun că solistul ar fi meritat să-și doarmă somnul de veci la Cimitirul Bellu, nu la Cornu, în județul Prahova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan a spus ce regret are după înmormântarea lui Victor Socaciu, cel care i-a fost soț mai bine de un deceniu. Prezentatoarea TV este de părere că solistul ar fi trebuit să fie îngropat, de fapt, la Cimitirul Bellu, acolo sunt înmormântați și alți mari artiști, și nu în județul Prahova. În plus, ea susține că și copiii cântărețului ar avea acum același regret.

Ziua de 30 decembrie 2021 va rămâne mereu în memoria celor care l-au iubit pe Victor Socaciu. A fost o zi neagră, de doliu, pentru că la acea dată a fost înmormântat marele artist. El a fost îngropat la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Aceasta ar fi fost ultima lui dorință.

Citește și: Ce acuzații îi aduce Marina Almășan soției lui Victor Socaciu:„Ar fi trebuit să se gândească la faptul că…”

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cum a devenit celebru Pavel Bartoș:„Am dat 37 de castinguri până am primit un rol”

Citește și: Inna are o avere impresionantă.Câți bani a câștigat până acum

Ce regret are Marina Almășan după înmormântarea lui Victor Socaciu, fostul ei soț

La o zi după ce Victor Socaciu a fost înmormântat, Marina Almășan, fosta lui soție, a fost autoarea unei confesiuni dureroase. Îi pare rău că artistul nu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, în Capitală, acolo unde își dorm somnul de veci și alți mari cântăreți ai României. Potrivit spuselor sale, copiii folkistului ar împărtăși același regret în privința tatălui lor.

Marina Almășan, cea cu care Victor Socaciu a avut o relație de 16 ani, și-ar fi dorit ca Victor Socaciu să aibă alt loc de veci. Dezvăluirea a fost făcută la o zi după ce artistul a fost îngropat la Cornu, județul Prahova, după ce ultima lui soție, Brândușa Simion, a transmis că aceasta ar fi fost ultima lui dorință.

Marina Almășan, despre Victor Socaciu: „Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu”

Marina Almășan spune că fiul ei și al lui Victor Socaciu a fost foarte dezamăgit din cauză că tatăl lui nu a fost înmormântat la cimtirul Bellu. Prezentatoarea TV e de părere că cei care l-au iubit pe solist ar fi putut astfel să vină mai des la mormântul folkistului.

„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă.

Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu.(…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu.

Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări.”, a declarat Marina Almășan într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

„Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii”

Totodată, Marina Almășan susține că dacă Victor Socaciu ar fi fost înmormântat la București, copiii lui, care locuiesc în Capitală, ar fi putut să meargă mai des la mormântul lui. A spus despre artist că a iubit foarte mult oamenii și nu știe în ce măsură și-ar fi putut dori el să fie înmormântat „departe de oameni”.

„Merita ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit.

Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni”, a continuat vedeta.

Pe lângă asta, Marina Almășan mai are un mare regret. Prezentatoarea TV a fost îndurerată de faptul că artistul a fost condus pe ultimul drum de puțini oameni și numai de câțiva apropiați.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: