Esti aici
Acasa => Monden => Ce probleme de sănătate a avut Nea Marin: „Habar n-aveți! Am scuipat sânge”

Ce probleme de sănătate a avut Nea Marin: „Habar n-aveți! Am scuipat sânge”

La 64 de ani este plin de energie, însă puțini știu că s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultimul an și, mai mult, Nea Marin a fost diagnosticat, acum ceva vreme, de către medici cu o boală care i-a cam dat de furcă. Iată care au fost simptomele care l-au speriat pe faimosul coregraf și ce diagnostic a primit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Privindu-l, e greu de crezut că Nea Marin suferă de vreo boală, însă, cu toate astea, în ultima perioadă problemele de sănătate s-au ținut scai de el. Chiar dacă la emisiunile sale face militărie cu toți invitații și, cu toate că a trecut de 60 de ani, e ca argintul viu, Marin Barbu a avut multe de tras în anul care s-a încheiat… Dar acestea nu sunt singurele probleme cu care s-a confruntat faimosul coregraf de-a lungul timpului.

Nea Marin s-a temut că suferă de o boală gravă

Anul trecut, după cum chiar el a mărturisit, din cauza unei accidentări stupide la umăr, Nea Marin a descoperit că are bursită, apoi s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns în spital… Nici bine nu s-a vindecat de COVID-19, că a căzut și a fost nevoit să stea imobilizat două săptămâni, cu piciorul rupt.

Citește și: Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022.Două nume cunoscute apar pe listă

Citește și: De ce a apărut Andreea Tonciu plină de bandaje la cap, înainte de Survivor România:„Părea vânătă lângă ochi’

Citește și: Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade:„La noi va fi până când moartea ne va despărți’

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…

Cu siguranță însă, cea mai înspăimântătoare problemă de sănătate a dezvăluit-o în timpul emisiunii pe care o găzduiește. La vremea respectivă, Nea Marin a mărturisit că suferă de o boală care îi dă mult de furcă. În timp ce Bianca Drăgușanu se plângea de dureri de gât, acesta a răbufnit:

„Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu! Am scuipat sânge”, a dezvăluit Nea Marin, cu niște ani în urmă.

Problema nu era însă de la plămâni, ci provenea din zona laringelui și a faringelui și coregraful de dansuri populare nu a mai avut voie să vorbească o săptămână…

„N-am avut nimic grav”

Din fericire, Nea Marin a fost liniștit de către medici la vremea respectivă, nefiind vorba despre o boală gravă, în schimb, asta l-a determinat să-și schimbe regimul de alimentar începând de atunci.

N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, mărturisea Nea Marin, la Xtra Night Show.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: