Esti aici
Acasa => Monden => Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor: „Nu poți să faci mișto de ea!”

Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor: „Nu poți să faci mișto de ea!”

Sindy, pe numele real Szidonia Szasz, a intrat recent în echipa Războinicilor de la Survivor și deja a ajuns ținta ironiilor concurenților din cauza vocii ei. În apărarea lui Sindy a sărit Simona Hapciuc, care le-a arătat obrazul tuturor pentru că iau în glumă o problemă de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sindy nu a ajuns de mult timp la Survivor că deja se confruntă cu răutățile celorlalți concurenți. Aceștia râd de vocea ei subțire, fără să țină cont că are drept cauză o problemă de sănătate. Iar cea care le-a reproșat că nu au bun simț este Simona Hapciuc.

Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor: "Nu poți să faci mișto de ea!"Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor: "Nu poți să faci mișto de ea!"

Războinica s-a arătat revoltată de glumele făcute pe seama vocii lui Sindy: „Deci, frate, fata are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea”. 

„Ea, în schimb, este supertare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea. Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în finală!,” a adăugat Simona.

De altfel, Sindy nu a putut intra de la început în competiția Survivor și a fost înlocuită de Mellina, însă acum este pregătită să facă față celor mai grele provocări.

În vârstă de 26 de ani, Szidonia Szasz este de profesie tehnician maseur. După ce a practicat trei ani de atletism, ea s-a îndreptat către dans modern și latino. Pasionată de sport, brașoveanca își petrece ore bune în sala de forță, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru că Szidonia Szasz are o forma fizică de invidiat.

Sindy are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme. Ea practică de cinci ani practică kickboxing și vrea să demonstreze că nu doar forța fizică o caracterizează, ci și agilitatea, grația și voința de a reuși.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

Citeste si: Sindy o atacă pe Mellina, la Survivor: „Invidie, gelozie și teamă să nu fie alta mai bună”

Citește și: Sindy și Albert, cel mai nou cuplu de la Survivor? „E fata perfectă!”

Citește și: Jador, la un pas să fie eliminat de la Survivor după accidentare: „L-am rupt, plec acasă”

„Sindy pentru mine e fata perfectă!”

Încă de la intrarea ei în competiția Survivor, Albert s-a declarat fanul numărul 1 al lui Sindy.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o
zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de
mine pe traseu și m-a cucerit, gata.

În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos’, este descrierea pe care i-a făcut-o Albert lui Sindy.

Primele declarații ale lui Sindy după ce a ajuns la Survivor

La sosirea în Republica Dominicană, Sindy a precizat că se teme de eliminare și că îi este frică de celelate fete din echipă: „am un pic de teamă că aș putea fi nominalizată”.

„Nu știu dacă am simțit asta, dar mă gândesc la partea
feminină. Sunt multe fete drăguțe, dar altele au o invidie interioară, o
gelozie și teamă să nu fie cineva, vreo fată, mai bună ca ele sau să-i
le ia locul”,
declara ea la scurt timp după ce ajunsese în echipa Războinicilor.

„Mă gândesc la Mellina că ea m-ar vota și Sorin. Mellina ar fi prima care m-ar vota. Având în vedere că Musty e accidentat și aș vrea să-i salvez piciorul și să nu se accidenteze mai tare, pe el l-aș vota”, a adăuga ea.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: