Esti aici
Acasa => Monden => Ce mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache! David are 15 ani și este pasionat de actorie

Ce mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache! David are 15 ani și este pasionat de actorie

Pe Iuliana Marciuc și Adrian Enache, care formează un cuplu de peste 20 de ani, îi știe toată lumea! Puțini știu, însă, cum mai arată fiul lor, David, care este deja un adolescent în toată regula.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Relația Iulianei Marciuc cu Adrian Enache a început în 1995, pe când artistul încă era căsătorit. Iubirea lor a fost una greu încercată, însă rodul dragostei lor constituie, fără îndoială, cea mai frumoasă răsplată a răbdării.

David Mihnea are 15 ani și nu pare că ar vrea să-i calce pe urme tatălui său, să performeze în lumea muzicii, ci, mai degrabă….în lumea teatrului și filmului. Adolescentul este pasionat de regie, film și actorie.

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express:„Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

Mai mult, tatăl său ar fi mai mult decât încântat de o coloborare cu fiul său, în plan artistic: „Daviduțu e pe zona regie, film, actorie. Îmi doresc să regizeze un spectacol. Și să joc și să cânt împreună cu fiica mea în acel spectacol regizat de fiul meu. Îmi doresc să cânt cu fiica mea, într-un spectacol regizat de fiul meu”, a spus Adrian Enache la un moment dat.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, prima confruntare față în față, la o lună după despărțire:„Mă intimidezi foarte tare”

În afară de David, Adrian Enache mai are o fiică în vârstă de 23 de ani, Diana, dintr-un mariaj anterior: „Diana e cel mai mare critic al meu. Când nu-mi stă bine cu o haină, îmi spune. Așa face și cu vreo melodie care nu mi se potrivește. Am ajuns să facem lucruri frumoase împreună. Când plec, îmi zice «Tati, tu ești mai nebun, trebuie să te îmbraci altfel». Lumea când mă vede cu ea nici nu crede că e fiica mea! Mai aud ceva gen: «Mamă, ce iubită nouă și-a tras Enache!»„, povestea el despre fiica lui.

De ce nu s-au căsătorit Adrian Enache și Iuliana Marciuc

Reamintim că deși au avut o relație de lungă durată, Adrian Enache și Iuliana Marciuc nu s-au căsătorit niciodată. Motivul a fost devăluit chiar de prezentatoare.

Cred, până la urmă, că această hârtie, care e doar o hârtie, ajunge să facă o schimbare la nivel mental, în care nu mai reuşeşti să treci peste impasurile inerente dintr-un cuplu decât printr-un divorţ, ceea ce nu cred că e cazul. Cred că oamenii se grăbesc foarte mult când iau această decizie şi, până la urmă, hârtia asta nu face decât să creeze probleme, iar dacă vrei să faci lucruri sau să construieşti ceva împreună, poţi construi şi fără să fii căsătorit‘, a declarat Iuliana Marciuc la un moment dat.

Citește și: Fiul lui Brigitte, reacție incredibilă după ce vedeta a fost bătută de Florin Pastramă:„De obicei, ea îl bate pe el”

Ce mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache! David are 15 ani și este pasionat de actorieCe mult a crescut fiul Iulianei Marciuc și a lui Adrian Enache! David are 15 ani și este pasionat de actorie

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: