Esti aici
Acasa => Monden => Ce meserie își dorește Violeta, fiica Andreei Marin. La 13 ani și-a ales facultatea: „Sunt uimită!”

Ce meserie își dorește Violeta, fiica Andreei Marin. La 13 ani și-a ales facultatea: „Sunt uimită!”

Chiar dacă toată familia ei are legătură cu lumea showbizului, Violeta, fiica Andreei Marin, nu vrea să le calce pe urme faimoșilor ei părinți și nici fratelui mai mare, Radu Ștefan. Iată ce-și dorește să devină fiica Zânei Surprizelor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La doar 13 ani, Ana Violeta, fiica Andreei Marian și a lui Ștefan Bănică, deja și-a trasat viitorul profesional. Spre surprinderea mamei sale, adolescenta nu are de gând să îmbrățișeze profesia ei sau a tatălui, chiar dacă nu-i lipsesc deloc talentele artistice.

Ce meserie își dorește Violeta, fiica Andreei Marin. La 13 ani și-a ales facultatea: "Sunt uimită!"Ce meserie își dorește Violeta, fiica Andreei Marin. La 13 ani și-a ales facultatea: "Sunt uimită!"

Fiica Andreei Marin vrea să facă Dreptul

Se pare că Violeta va fi prima din familie care va rupe „lanțul artistic”, fiica Andreei Marin surprinzându-și mama, recent, cu o dezvăluire neașteptată. Adolescenta a ales, după cum spune mama ei, partea realistă a vieții, în detrimentul celei artistice.

„Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile facultății de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri”, a povestit Andreea Marin pentru A7TV.

Citește și: Andreea Marin povestește totul despre perioada de adolescență a fiicei sale, Violeta: „Nici nu știe ea cât de mult semănăm”/ EXCLUSIV

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Violeta, fiica Andreei Marin, către fratele ei, Radu Ștefan Bănică: ”Când am văzut filmarea, am început să plâng”

Citește și: A murit Simion Pop. Interpretul de muzică suferea de o boală nemiloasă

Citește și: Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave: „Scopul lui e să mă umilească’

Citește și: Cum arată fosta soție a lui Bebe Cotimanis, la trei ani de la divorț. S-a pozat în rochie mini, la 50 de ani

Violeta deja se pregătește pentru viitor

Andreea Marin a mărturisit, în cadrul aceluși interviu, că Violeta deja se pregătește pentru domeniul pe care și l-a ales, chiar dacă mai sunt 5 ani până va da la facultate. Vedeta a menționat, totuși, că scopul ei nu sunt performanțele școlare ale fiicei sale…

„Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală, dar nu ăsta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Cu siguranță, fiica Andreei Marin își va atinge scopurile în viață, cu atât mai mult cu cât a moștenit nu doar talentele artistice ale ambilor părinți, ci și determinarea lor.

„Nici nu știe ea cât de mult semănăm… și fizic, și ca atitudine față de viață”, mărturisea Andreea Marin, recent, pentru VIVA!

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: