Esti aici
Acasa => Monden => Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru. A muncit din greu pentru banii de buzunar!

Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru. A muncit din greu pentru banii de buzunar!

Cabral este, la ora actuală, una dintre cele mai iubite vedete din România, însă, în tinerețe, carismaticul prezentator a muncit din greu pentru banii de buzunar. După cum a recunoscut, nu s-a dat în lături de la joburi „rușinoase”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 43 de ani, Cabral are o meserie pe care și-ar dori-o oricine, dar la care, evident, nu poate ajunge oricine… Este prezentator TV, actor și, nu în ultimul rând, influencer în social media, unde are o mulțime de fani și datorită scrierilor sale umoristice de pe blog, extrem de apreciate.

În plus, Cabral este împlinit și pe plan personal, în postura de tată de fete și, nu în ultimul rând, de soț al Andreei Ibacka, pe care, cu umor, o numește colega lui de apartament. Viața lui nu a fost însă roz de la început, celebritatea nevenind, ca în alte cazuri, peste noapte.

Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru. A muncit din greu pentru banii de buzunar!Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru. A muncit din greu pentru banii de buzunar!

„Am descărcat TIR-uri cu cârca”

Extrem de sincer, Cabral nu s-a ferit niciodată să vorbească despre el și nici nu și-a ascuns trecutul, despre care a povestit adeseori fără să-l cosmetizeze sau să-și creeze o imagine falsă. Prezentatorul le povestit fanilor săi de pe blog că, în tinerețe, a avut mai multe meserii sau, după caz, ocupații și că nu s-a dat în lături de la munci grele sau pe care alții le consideră rușinoase, pentru a face rost de bani.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a mărturisit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere”. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…”

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19”! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Cabral, despre meseria de… părinte

Cabral este tată de fete: micuța Namiko are 2 ani, iar Inoke este o adolescentă aflată deja la vârsta periculoasă – 18 ani. Simpaticul prezentator face tot posibilul pentru a ține pasul cu fiicele sale, dar se pare că „nu este prea popular”, cel puțin în ceea ce privește relația cu Inoke, după cum povestește.

Deși cea de a adoua fiică a sa a apărut în viața lui pe când avea 41 de ani și o fiică deja adolescentă, Cabral s-a reobișnuit imediat în rolul de proaspăt tătic, chiar dacă micuța Namiko este plină de energie. De altfel, simpaticul prezentator recunoaște că, deși se străduiește, nu prea reușește să-i facă față fiicei sale.

„A, păi nu-i fac față. De fapt, nu-i facem… are ceva baterii d-alea americane, cu Litiu și cu Ion. Eu am rămas pe chinezeștile 777…”, ne-a mărturisit Cabral cu umor.

Dar Inoke, care este „veselă și zăpăcită, pupăcioasă și zdrăngănită…”, merită orice efort, chiar și durerea de șale de care se plânge uneori Cabral.

În ceea ce o privește pe Inoke, ajunsă la 18 ani, fiica cea mare a lui Cabral, provenită din mariajul cu Luana Ibacka, are o personalitate puternică și, deocamdată, nu interacționează prea bine cu tatăl ei… Care, de altfel, recunoaște că relația dintre ei lasă de dorit.

„Acum? Praf. Nu sunt deloc popular. Ba chiar din contră…”, a mărturisit Cabral pentru VIVA!

În ceea ce privește viața cu două fete în casă, Cabral a conchis cu umorul caracteristic:

„Eu sunt bărbatul la mine în casă! Ies de sub pat când vreau eu!”

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: