Esti aici
Acasa => Monden => Ce îl mai leagă pe George Burcea de Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire. Are legătură cu veniturile lui

Ce îl mai leagă pe George Burcea de Andreea Bălan, la doi ani de la despărțire. Are legătură cu veniturile lui

George Burcea și Andreea Bălan au decis să se despartă la doar 5 luni după nunta, eveniment care a avut loc în anul 2019. De atunci, cei doi artiști au fost implicați în mai multe scandaluri. Ba chiar acum s-a aflat că actorul încă depinde de fosta sa soție pe anumite planuri. Iată despre ce este vorba.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea au decis să meargă pe drumuri diferite a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi artiști au împreună și două fetițe. La aproape trei ani de la separarea definitivă, se pare că îi mai leagă anumite lucruri.

Mai exact, totul ar fi vorba de interese de natură economică. Iată despre ce este vorba.

Citește și: Cum a reacționat George Burcea după ce s-a speculat că Viviana Sposub este însărcinată:„O poză pe Instagram nu este…’

Citește și: Scandal uriaș între Andreea Bălan, George Burcea în plin proces de divorț:„A înjurat și a spus cuvinte foarte urâte’ / „Nu a plătit niciodată în 2 ani pensia alimentară’

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut’

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Ce îl mai leagă pe George Burcea de Andreea Bălan

Chiar și la aproape trei ani de la despărțire, un lucru îl mai leagă pe George Burcea de Andreea Bălan. Mai exact, actorul, în anul 2018, a decis să își deschidă o firmă alături de un asociat, Emilian Bogdan Flore. Ei bine, se pare că firma a fost deschisă chiar la adresa cântăreței din Voluntari.

Deși a trecut prin mai multe schimbări în ultimul an, firma are în continuare sediul la adresa Andreei Bălan. Astfel, vedeta poate vedea dacă fostul ei soț primește diferite înștiințări oficiale.

Din societatea Goldstone Films SRL, George Burcea deține 62%, iar ceilalți asociați, Constantin Daniel Nuță și Iulian Constantin Burciu, au câte 19%. Principalul obiectiv al firmei este producția cinematografică, video și programele de televiziune, scrie WOWbiz.

George Burcea, implicat într-un scandal

În urmă cu doar câteva săptămâni, George Burcea a făcut o serie de dezvăluiri șocante, pe contul său de socializare. Actorul a încurajat violența domestică, însă apoi a revenit cu alt mesaj în care își cerea scuze.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste mie și niciunei femei’, a scris George Burcea pe Instagram.

sursă foto- Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: