Esti aici
Acasa => Monden => Ce i-a răspuns Dana Nălbaru unui fan care i-a spus că arată ca o servitoare. Mesajul emoționant al cântăreței te va lăsa mască!

Ce i-a răspuns Dana Nălbaru unui fan care i-a spus că arată ca o servitoare. Mesajul emoționant al cântăreței te va lăsa mască!

Aspectul fizic al Danei Nălbaru nu este pe placul tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Pentru că artista nu s-a supus „trendului botox”, celebru printre colegele sale de generație, este uneori criticată pentru că își permite să fie naturală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La aproape 44 de ani, Dana Nălbaru este dedicată aproape în totalitate familiei sale și a ales, de ani buni, să stea departe de scenă, de viața mondenă și televiziuni.

Recent, unul dintre fanii săi – culmea, o femeie- a criticat-o în termeni jignitori, deranjul fiind acela că artista nu este adepta intervențiilor estetice, nici a orelor petrecute prin saloanele de înfrumusețare și niciodată a filtrelor populare pe Instagram.

„De ce nu ai grijă de tine? Păcat, să arăţi ca şi cum ai fi o servitoare. DAR ştiu servitoare care arată mai îngrijite. Deci nu insulta pe cei ce te-au admirat şi încă o mai fac. ÎNGRIJEŞTE-TE, că o să te lase şi soţul tău şi să nu te miri”, este mesajul pe care Dana Nălbaru l-a primit pe Instagram, la o fotografie în care apare alături de fetele ei.

Ce i-a răspuns Dana Nălbaru unui fan care i-a spus că arată ca o servitoare. Mesajul emoționant al cântăreței te va lăsa mască!Ce i-a răspuns Dana Nălbaru unui fan care i-a spus că arată ca o servitoare. Mesajul emoționant al cântăreței te va lăsa mască!

Nu vă așteptați ca Dana să-i răspundă în același ton. Cântăreața a adoptat o altă strategie pentru a o determina pe urmăritoarea ei să-și regrete vorbele.

„Te părăsesc, iubito! Te părăsesc pentru că n-ai avut timp să-ţi vopseşti părul şi să-ţi faci unghiile roşii.

Te părăsesc, iubito, pentru că simt în palmele mele
coapsele tale trecute de frageda tinereţe. Te părăsesc pentru că te
trezeşti dimineaţa şi ai grijă de casa în care trăim, în loc să ieşi la
mall

să-ţi schimbi garderoba. Te părăsesc, iubito, pentru că pui capul pe pieptul meu după ce ai culcat copiii, obosită şi dornică de îmbrăţişare. Scuza-mă, iubito, dar te părăsesc pentru că eşti prea atentă la nevoile mele şi ale copiilor noştri. Când m-am căsătorit cu tine şi-am spus că-mi doresc să-mi fii alături o viaţă întreagă îmi imaginam că vei rămâne mereu tânără, că te voi lua de la salon şi te voi duce direct la mare, că pe-ai noştri copii îi vor creşte vecinii şi că banii nu vor fi niciodată o problema. Te părăsesc pentru că n-am înţeles a doua parte din «la bine şi la greu».

Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lânga copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac ca acestea să se împlinească.

Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă daca s-au lovit în joacă. Ce nu mai ştie dânsa este că imi place să fiu servitoare în casa mea şi că soţul meu este şi cel mai bun prieten al meu, că împreuna facem lucruri frumoase să se întâmple, că ne sprijinim unul pe celălalt şi că universul nostru este familia noastră. Că suntem fericiţi aşa. Că sub părul meu ciufulit, sub neîngrijirea mea (care o fi aceea despre care spune dânsa) se afla foarte multă fericire şi linişte.

Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”, a scris Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru (44 ani) este căsătorită de 15 ani cu actorul Dragoş Bucur (43 ani) şi au împreună trei copii – doi biologici, Sofia (13 ani) şi Kadri (4 ani), şi unul adoptat, Roxana (8 ani).

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: