Esti aici
Acasa => Monden => Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 50 de ani

Ce face Tania Budi de arată atât de bine la 50 de ani

Este un mister pentru mulți cum Tania Budi reușește să sfideze semnele înaintării în vârstă și să aibă un ten atât de proaspăt și tânăr la vârsta de 50 de ani. Vedeta pare să fi descoperit secretul pentru a contracara semnele înaintării în vârstă.

Are gene bune, un stil de viață sănătos, este încărcată cu o stare pozitivă zi de zi, și, un aspect foarte important, are un medic estetician extrem de priceput care știe ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite și a-și păstra în același timp naturalețea.

Vedeta apelează la medicul estetician pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea și elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operațiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente, printre acestea se numără și terapia Dracula.

“Tania Budi este pacienta și prietena mea de mulți ani. După cum știți și ați văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu dorește un rezultat natural.  Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu și ajută la elasticitatea, fermitatea și luminozitatea pielii”, declară Dr. Iancu Morad.

Vedeta își curăță și își hrănește pielea în profunzime cu un tratament special. Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel că pielea arată proaspătă, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care o îmbătrânesc sunt estompați. Cu ajutorul jetului puternic de aer, pielea primește un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează.

Citește și: A avut relații cu Tania Budi și Bianca Brad, dar ea este marea iubire a lui Cătălin Botezatu: ”Vorbim aproape zilnic”

Apoi, Tania recurge la Terapia Dracula la un interval de 4-5 luni. Se recoltează o cantitate mică de sânge, este centrifugat, prelucrat și îmbogățit cu cei mai importanți nutrienți de care are nevoie tenul pentru a întineri. Un adevărat cocktail de vitamine și acid hialuronic, care este apoi introdus în piele în zonele dorite (ten, decolteu, mâini), activându-se mecanismul natural de refacere a țesuturilor la care participă propriile celule stem, astfel că pielea ridată și uscată se reface pe cale naturală.

Acest procedeu este urmat inclusiv de mari vedete de peste ocean, rezultatele fiind vizibile și admirate de public pe covorul roșu al marilor ceremonii de la Hollywood.

Tania Budi și Dr Iancu Morad

Tania Budi și Dr Iancu Morad

FOTO: PR, Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: