Esti aici
Acasa => Monden => Ce face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanță

Ce face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanță

Marius Elisei profită din plin de proaspăta perioadă de burlăcie, după ce a refuzat să meargă în vacanță în Egipt alături de Oana Roman și fiica lor, Iza. Iată cu ce-și ocupă timpul fostul soț al vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman a împlinit ieri 45 de ani și a sărbătorit în Egipt, doar cu fiica ei, fără Marius Elisei, care a refuzat invitația fostei sale soții de a le însoți în vacanță. Deși vedeta și-a dorit foarte mult ca tatăl fiicei sale să le însoțească în Egipt, acesta i-a declinat invitația și, are, se pare, un motiv întemeiat.

Ce face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanțăCe face Marius Elisei după ce a refuzat să plece cu Oana Roman și fiica lor în vacanță

Cum a fost surprins Marius Elisei în timp ce fosta soție e departe de țară

În timp ce Oana Roman se află în Hurghada, alături de fiica ei, Marius Elisei își vede nestingherit de viață, în bucurești, deși cea mai mare dorință a fetiței lor a fost să-și petreacă vacanța împreună. Vedeta a mărturisit, de altfel, cu ceva timp în urmă, că a fost surprinsă de refuzul fostului ei soț de a le însoți în vacanță, cu atât mai mult cu cât aceasta era cea mai mare dorință a Isabelei.

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei: „Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Citește și: Oana Roman, declarație surprinzătoare despre Marius Elisei la o lună după divorț. „Dacă vrea să mai facă un copil…”

Citește și: Scandal după moartea lui Nelu Ploieșteanu. Familia vrea să dea în judecată Spitalul Floreasca: ”A fost lăsat ca un câine”

Citește și: Roxana Dobre a ajuns pe perfuzii! Cum se simte iubita lui Florin Salam: „Am luat…”

Citește și: Marina Almășan, prima declarație despre fostul soț, Victor Socaciu, internat cu COVID-19:„Mă tem că nu…’

Citește și: Ilinca Vandici a recunoscut că Ciprian Marica a înșelat-o în repetate rânduri:„Aflam, pur și simplu’

„Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi”, mărturisea Oana Roman la Antena Stars.

Și iată că în timp ce fosta lui soție își aniversa cei 45 de ani, alături de prietena ei Vica Blochina, în Egipt, Marius Elisei își vedea de ale lui nestingherit. Fostul soț al Oanei a postat pe contul său de socializare, în aceeași zi, o fotografie de la o terasă din București. Deși în imagine apare singur, este greu de crezut că nu a fost însoțit, mai ales în urma ultimelor dezvăluiri făcute chiar de către fosta lui soție.

Fostul soț al Oanei Roman și-a refăcut deja viața!

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit pe cale amiabilă în urmă cu câteva luni și au decis să facă ce este mai bine pentru fiica lor. Vedeta a precizat că vrea ca el să facă parte în continuare din viața Isei. De la o vreme, lucrurile s-au schimbat însă. Iar asta deoarece, după cum a mărturisit chiar Oana Roman, Marius Elisei are o nouă iubită. Fostul soț al Oanei Roman a refuzat categoric să le însoțească în vacanță. Doar la insistențele vedetei, a dezvăluit în cele din urmă și motivul… Este angrenat într-o nouă relație!

„A refuzat-o pe Iza, că doar nu îl chemam eu, că eu nu mai am nicio treabă. Iza și-a dorit foarte mult ca el să vină în vacanță. I-am zis „Uite, acum, cand am hotărât să plecăm, că e ziua mea, Iza și-a dorit foarte mult să vii și tu. Fă chestia asta pentru ea.’ A zis că nu vine. Nu mi-a dat nici o explicație. Și astă-seară a zis tot nu. Eu cred că el are pe cineva. Iza a zis că are mai multe, dar ea e copil, glumește. Și în final a zis că are pe cineva’, a spus Oana Roman, la Xtra Night Show.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: