Esti aici
Acasa => Monden => Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor: „S-a temut să nu fi…”

Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor: „S-a temut să nu fi…”

Andreea Tonciu a primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor, cu scurt timp înainte de plecarea la Survivor. În urma unor controale amănunțite, doctorii i-au spus brunetei că riscă să aibă noi probleme de sănătate, după o răceală puternică. Mai exact, aceștia i-au transmis că s-ar putea alege cu o otită destul de severă, din cauza presiunii, în timpul zborului către Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a primit un diagnostic îngrijorător din partea medicilor, înainte de Survivor. După ce a acuzat dureri groznice la nivelul urechii, soția lui Daniel Niculescu a mers la spital înainte de Crăciun. Ulterior, doctorii au înștiințat-o că riscă să facă o otită severă din cauza presiunii, din timpul zborului către Republica Dominicană. Cu toate astea, ea nu a renunțat la dorința de a participa în cadrul show-ului de pe Pro TV.

Andreea Tonciu este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Ea face parte din echipa Faimoșilor, împreună cu alte 11 nume cunoscute din showbiz-ul românesc. A acceptat încântată să facă parte din nou proiect de pe Pro TV, pregătită să arate lumii de ce e în stare. Din păcate, însă, fericirea i-a fost umbrită de mai multe probleme de sănătate, chiar înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor:„Îmi vor lipsi atât de mult…”

Citește și: De ce și-au făcut Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, operații estetice:„Sunt obsedată să…”

Citește și: O mai ții minte pe micuța Ionela din Inimă de Țigan?Cum arată și cu ce se ocupă la 23 de ani

Citește și: Ce boală are, de fapt, Charlene de Monaco.Inițial, s-a spus că prințesa ar fi desfigurată de o operație estetică

Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor

Înainte de Crăciun, Andreea Tonciu a ajuns la spital, acuzând dureri mari la o ureche. Vedetei i-a fost teamă că nu va mai putea pleca în Republica Dominicană, mai ales după diagnosticul primit din partea medicilor. În urmă cu câteva zile, ea le povestea fanilor pe Instagram că și-a făcut perfuzii cu vitamine și că a fost la ORL, la dermatolog, la oftalmologie. După controlul făcut la ORL, doctorii nu ar fi avut vești tocmai bune pentru ea. Ei au înștiințat-o că riscă să facă o otită severă din cauza presiunii zborului către Republica Dominicană. Cu toate acestea, ea nu a renunțat la visul ei.

Andreea Tonciu mersese atunci la oftalmologie și dermatologie pentru alte probleme. Vedeta a mărturisit recent că i-ar fi apărut niște semne suspecte pe lângă ochi și pe pleoapă.

Contactată de jurnaliștii de la CIAO.RO, mama Andreei Tonciu a declarat că, în prezent, vedeta este bine și arde de nerăbdare să plece în Republica Domincană, pentru noul sezon Survivor. Femeia a recunoscut că s-a îngrijorat pentru fiica ei în luna decembrie, atunci când bruneta răcise puternic.

Mama Andreei Tonciu: „S-a temut să nu fi…”

Mama Andreei Tonciu a povestit că bruneta luase o decizie radicală de frică, în decembrie. Fiindu-i teamă să nu fi luat virusul chiar înainte de Survivor, vedeta ar fi stat numai în casă. În plus, atunci când a fost la controale, ea ar fi fost foarte atentă să se protejeze și să-și țină tot timpul masca pe față.

„În decembrie a fost răcită rău, a durut-o și o ureche tare, s-a temut să nu fi luat acest virus. Făcea câte 2-3 teste pe zi și a și spus că nu mai iese să nu se expună de frică să nu ia virusul.

Și n-a mai ieșit, a stat numai în casă, s-a protejat. A fost zilele trecute la controale, unde avea programări, dar tot așa, foarte atentă și cu masca pe față”, a declarat Maria, mama Andreei Tonciu.

Andreea Tonciu, văzută cu capul bandajat

În urmă cu câteva zile, Andreea Tonciu a avut o apariție controversată pe străzile Capitalei. Cu scurt timp înainte de a pleca în Republica Dominicană, paparazzii au văzut-o în timp ce avea glugă pe cap și masca pe față. Potrivit imaginilor apărute atunci, ea ar fi avut mai multe bandaje împrejurul capului.

Imediat, în presă s-a speculat că vedeta ar fi avut vreun accident. Mama brunetei a povestit că a primit și ea o imagine cu fiica ei în care ar fi vânătă lângă ochi, dar a menționat că știe că soția lui Daniel Niculescu urmează mai multe tratamente de înfrumusețare pentru a arăta perfect la Survivor. Așadar, se pare că femeia nu știe nimic despre vreun accident.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: