Esti aici
Acasa => Monden => Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

Ani buni a durat ca Iulia Vântur să recunoască relația cu Salman Khan, iar acum este de înțeles și de ce. Vedeta din India a supus-o pe vedeta noastră la mai multe teste înainte de a se afișa public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pentru a fi acceptată în familia lui Salman Khan, Iulia Vântur a fost nevoită să accepte tot ce iubitul ei i-a propus. Potrivit presei internaționale, vedeta a fost obligată să învețe cântece indiene, dar și tradițiile de acolo.

Se pare că fratele lui Salman Khan și-a pus iubita să învețe dansuri indiene, iar aceasta ar fi început deja antrenamentele. De dragul iubitului ei, Iulia Vântur s-a arătat deschisă se învețe acest timp de melodii, mai ales că s-a lansat și în India.

Citește și: Cum arată locul de vis unde Iulia Vântur și Salman Khan s-au retras din cauza pandemiei de coronavirus: ”Este casa noastră de vacanță, suntem izolați”

Iulia Vântur nu se gândește la o căsătorie cu Salman Khan

Diva a reușit să câștige inimile publicului indian, dar mai ales a iubitului. Iulia Vântur a recunoscut că India a schimbat-o și nu se gândește momentan la o căsătorie. Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc’, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

În plus, actrița a adăugat că nu mai are deloc încredere într-o căsătorie:  În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu.’

Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indianCe a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: