Esti aici
Acasa => Monden => Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, cu marele premiu. Tânăra are acum 19 ani

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, cu marele premiu. Tânăra are acum 19 ani

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017, cu marele premiu? Asta s-au întrebat mii de fani ai emisiunii, după ce tânăra a fost desemnată învingătoare, în urmă cu patru ani. Atunci, ea s-a întors acasă mai bogată cu 120.000 de euro, bani pe care i-ar fi cheltuit ulterior pentru un viitor mai bun și o viață mai liniștită. În prezent, ea are 19 ani și urmează să se înscrie la facultate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017, cu marele premiu? Este întrebarea ce a stăruit pe muzele a mii de telespectatori PRO TV, după ce îndrăgita concurentă a obținut cei 120.000 de euro. Au trecut patru ani de la acel moment special, iar răspunsul s-a aflat abia acum.

Lorelai Moșneguțu a rămas în amintirea publicul drept câștigătoarea de la „Românii au Talent”. Ea a obținut marele premiu în valoare de 120.000 de euro, în 2017. A fost desemnată învingătoare, după ce i-a cucerit pe jurați și pe cei de acasă cu talentul ei incontestabil. I-a impresionat pe toți prin povestea ei de viață și prin perserverența de care dă dovadă zilnic. Cu toate că nu are mâini, ea a demonstrat că poate cânta la pian, folosindu-se de degetele de la picioare. În plus, are și o voce absolut incredibil.

Citește și: Prințesa Lia l-a chemat pe Prințul Paul în fața instanței.De ce vrea să obțină custodia fiului lor

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor.Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu.E a doua oară când face asta, după zvonurile divorțului

Citește și: Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii.Și-a anulat toate concertele

Ce a făcut Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017, cu marele premiu

Acum, Lorelai Moșneguțu are 19 ani. Se bucură de viață din plin și plănuiește să se înscrie la facultate. Recent, într-o emisiune TV de la Kanal D, ea a povestit că vrea să urmeze Facultatea de Drept, în ciuda marii ei iubiri, muzica. Tot atunci, ea a spus și cum și-a petrecut ziua de naștere în pandemie.

„Dacă în alți ani făceam party cu prietenii și colegii de la școală, acum nu s-a mai putut. Dar mi-au făcut ziua frumoasă toți cei care mi-au scris, m-au sunat să mă felicite, unii chiar din străinătate. Pentru mine, a fost o zi fericită. Am primit cadou o rochiță frumoasă și un laptop performant.

(…) O să merg la facultate, la Drept”, a povestit Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la „Românii au Talent”.

Mama sa, Viorica Pârva, a făcut următoarele precizări despre hotărârea fiicei sale, Lorelai Moșneguțu: „Poate amândouă, dar… pentru că ne trebuie o meserie stabilă. Trebuie să se întrețină. Cred că tuturor copiilor le trebuie această educație. Și educația muzicală e bună pentru suflet…”.

Potrivit Playtech.ro, după ce a câștigat marele premiu de la „Românii au Talent”, Lorelai Moșneguțu și-a cumpărat un apartament. Dacă acum are zâmbetul pe buze, viața ei nu a fost dintotdeauna la fel de frumoasă. Ea a fost abandonată de mama ei biologică în maternitate, când era doar un bebeluș. Cea care a luat-o în plasament se numește Viorica Pârva și o consideră fiica ei.

Tânăra are acum 19 ani

Viorica Pârva nu a reușit însă să o înfieze încă pe Lorelai Moșneguțu din motive financiare. Femeia a explicat că are o pensie mică și nu ar avea posibilitatea să o țină la facultate.

„Aș fi putut să o fac acum, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani. Dar, din punct de vedere financiar, situația actuală ne ajută mai mult. În primul rând eu am pensia mică și nu m-aș încadra. În plus, nu aș avea posibilitatea să o țin în facultate. Așa, ea are acum mai multe beneficii și facilități de la stat”, a explicat Viorica Pârva.

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent” din 2017, poveste de viață incredibilă

Viorica Pârva a înconjurat-o pe Lorelai Moșneguțu cu iubire, încă din prima zi în care a luat-o acasă. De-a lungul timpului, femeia i-a dat tinerei mai multe lecții de viață. A învățat-o să se iubească, să fie puternică și că nimic nu e imposibil.

„Pe când avea doar câteva luni îi agăţam jucăriile mai sus, ca să o forţez să-şi întindă picioarele după ele. Pluşurile îi plăceau cel mai mult. Apoi i-am pus un creion între degete şi am învăţat-o să scrie. La 5 ani desena foarte bine şi ştia alfabetul. A avut nevoie şi de motivaţie, de încredere. De la trei ani, o puneam să îşi spună în faţa oglinzii „sunt frumoasă, sunt deşteaptă şi voi ajunge celebră”.

Până la 6 ani a spus zilnic în faţa oglinzii aceste cuvinte. Cea de-a doua deviză pe care o repeta în faţa oglinzii e „cad de 10 ori şi mă ridic de 20 de ori”, pentru că, până la 4 ani era emotivă, nesigură pe ea şi nu se putea ridica în picioare. A treia ei deviză e „trăiesc cu intensitate fiecare clipă, fac nu ceea ce-mi place, ci îmi place ceea ce fac”, povestea Viorica Pârva, într-un interviu, pentru Click!.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: