Esti aici
Acasa => Monden => Cazul care a șocat o lume întreagă! Ea e fata care s-a născut cu piele de șarpe. Cum arată acum, la 18 ani

Cazul care a șocat o lume întreagă! Ea e fata care s-a născut cu piele de șarpe. Cum arată acum, la 18 ani

La 16 ani, fetița a șocat o lume întreagă când a apărut în presă. Pielea ei avea aspectul celei de șarpe și se pare că era nevoită să o exfolieze la fiecare 6 săptămâni din cauza boli rare de care suferă. Chiar a fost dată afară de la școală.

Fetița a devenit cunoscută în lumea întreagă datorită aspectului ei. Shalini Yadav s-a născut în India. Viața se pare că nu este deloc ușoară pentru ea, căci s-a născut cu o boală extrem de rară ce îi face pielea să se usuce puternic, dându-i astfel aspect de șarpe. Dacă nu este hidratată cu diferite creme, pielea fetiței se usucă atât de tare, încât o împiedică și să meargă!

Familia ei ar fi destul de săracă și nu își poate permite să investească într-un tratament. Aceștia d-abia pot procura hrană pentru ei, pentru copii și bunici.

„Îmi este frică să ies din casă. Toți se uită la mine de parcă aș fi un monstru. Sunt doar o fetiță care pe interior e normală și plină de viață. Ce păcat am comis încât să fiu blestemată în halul asta? Nu este vină mea că m-am născut așa”, mărturisește tânăra conform Daily Mail.

Mama fetei, declarații șocante

“Shalini suferă de această boală de când era mica. Am fost cu ea la mai mulți doctori, dar niciunul nu a putut să o vindece, iar starea ei a devenit din ce în ce mai rea”, a povestit Devkunwar, mama fetei.

Doctorii au diagnosticat-o pe aceasta cu „Erythroderma”, o boală a pielii foarte rară. Este imposibil de vindecat, conform medicilor.

Foto: Captură video – Youtube

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: