Esti aici
Acasa => Monden => Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru: „Este cea mai scumpă invitată”

Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru: „Este cea mai scumpă invitată”

S-a aflat câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru, anul acesta. Conform surselor, focoasa blondă ar fi cea mai scumpă invitată. În plus, nu ea și-ar negocia contractele, ci ar avea oameni angajați pentru asta. Mai exact, un agent s-ar ocupa de acest lucru, la fel ca în cazul vedetelor de la Hollywood!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că va fi prezentă la Antena 1 în noaptea dintre ani, toți au fost curioși să afle câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru. Dintre toți cei care vor fi la emisiune în noaptea dintre ani, blondina ar fi cea mai scumpă invitată. Ea ar fi cerut ca să fie plătită măcar 25% din prețul ținutei pe care o va îmbrăca atunci.

Bianca Drăgușanu va fi prezentă anul acesta la Revelion lui Dan Negru, de pe Antena 1. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul emisiunii. Ulterior, s-a aflat și onorariul cerut de blondină pentru cele 16 ore de filmare. Ea ar fi cea mai scumpă invitată dintre toate vedetele, astfel că suma cerută nu este una mică.

Citește și: De ce a luat Bianca Drăgușanu decizia de a-și schimba înfățișarea, după emisiunea „Din Dragoste”:„Nu-mi permiteam la vremea aia nimic”

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice:”Sunt un STAR”

Citește și: Au trecut doi ani de la moartea lui Cornel Galeș. Mesajul fiicei sale vitrege, Sasha:„Te voi iubi mereu!”

Citește și: Cu ce se ocupă Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei.Câștigă mult mai mult decât artistul

Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru

Potrivit unor surse din Antena 1, citate de playtech.ro, Bianca Drăgușanu nu și-ar negocia singură contractele. Ea ar avea un agent personal care se ocupă de asta, asemeni vedetelor de la Hollywood. În plus, în timp ce celelalte vedete ar primi maximum 1.000, ea ar primi mai mult.

„Ea este cea mai scumpă invitată, alți artiști având contracte de maximum 1.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu-și negociază singură contractele, are un agent, ca vedetele de la Hollywood”, au declarat surse din Antena 1, potrivit sursei menționate anterior.

„A vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei”

Pentru emisiunea difuzată pe 31 decembrie, Bianca Drăgușanu ar avea un contract de circa 2.000. Potrivit surselor, ea va îmbrăca la Revelionul lui Dan Negru o rochie superbă, ce valorează 7.500. Blondina ar fi fost de acord să apară în emisiune dacă e plătită măcar cu 25% din prețul ținutei sale.

„Bianca Drăgușanu are un contract de aproape 2.000 de euro pentru show-ul de Revelion al lui Dan Negru. Ea va purta în emisiune o rochie de 7.500 de euro, așa că a vrut să fie plătită măcar cu 25% din prețul ținutei”, au spus surse din anturajul blondinei.

Tot despre rochie, s-a aflat că va fi una decoltată și foarte strâmtă. Așadar, vedeta își va pune cu siguranță silueta în valoare. În plus, vestimentația va fi accesorizată cu o pereche de încălțări de lux, cu tocuri de 12 cm.

„Rochia este superbă, decoltată și foarte strâmtă, la care va asorta încălțăminte de lux, cu tocuri de 12 cm”, au continuat acestea.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: