Esti aici
Acasa => Monden => Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!

Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!

Lidia Buble este cea mai bine plătită concurentă de la Asia Express 4. Lidia a plecat pe Drumul Împăraților împreună cu sora ei, Estera, care nu ia la fel de mulți bani, însă care va câștiga un puternic capital de imagine de pe urma show-ului de la Antena 1, ceea ce o va propulsa clar drept un influencer cu credibilitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În timp ce sora sa, Estera Buble, alături de care a decis să pornească pe Drumul Împăraților din Asia Express 4, câștigă 800 de euro pentru două zile de filmări, Lidia Buble ia mult mai mulți bani, fapt care o transformă în cea mai bine plătită concurentă din acest sezon al emisiunii. Ceea ce este și firesc, având în vedere că este vedeta cu cea mai mare notorietate din concurs.

Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!Câți bani ia Lidia Buble la Asia Express 4. E cea mai bine plătită concurentă!

Anul acesta, cea mai bine plătită concurentă de la Asia Express pare să fie Lidia Buble, care participă la cursa pentru câștigarea celor 30.000 de euro alături de Estera, una dintre surorile sale.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion s-a alăturat concurenților din Asia Express 4, însă în schimbul unei sume importante de bani. Artista și sora sa, Estera, formează unul dintre cele mai așteptate cupluri, dar și cel mai bine plătit.

Așadar, pentru două zile petrecute în fața camerei, pe traseul din Asia Express 4, Estera Buble câștigă 800 de euro, în timp ce sora sa reușește să ia 2000 de euro pentru o emisiune, potrivit surselor impact.ro.

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:„Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni’

Citește și: Unde se desfășoară filmările pentru Asia Express. Schimbări în sezonul 4

Citește și:  Regulile din sezonul 4 Asia Express. Vedetele pleacă pe Drumul Împăraților

Cu ce fobii au plecat Lidia și Estera Buble în Asia Express 4

Lidia și Estera Buble au plecat la drum cu mari emoții, dar sunt convinse că vor face o echipă foarte bună în Asia Express 4 și se vor întoarce acasă victorioase.

Lidia Buble a dezvăluit și care e „amuleta’ ei norocoasă – o păpușă. Pe lângă asta, cântăreața și-a luat cu ea și propria pernă, spunând că nu poate să stea fără ea. Totodată, diva a mărturisit că ei îi este frică de insecte.

„Eu colecționez păpuși, nu am putut să plec fără ea de
acasă. Nu pot să plec fără perna mea de acasă. Am zis că fie ce-o fi,
pot să dorm și într-un coteț, dar cu perna mea trebuie să fiu lipită.
Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă
insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare…

Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm’, a dezvăluit cântăreața inainte de Asia Express 4.

Cine sunt vedetele de la Asia Express 4 – Drumul Împăraților

Cel de-al patrulea sezon al emisiunii de la Antena 1 se anunță plin de neprevăzut și adrenalină, provocări noi și situații neașteptate de vedetele, care și-au promis să își depășească limitele. 

Nouă perechi s-au aliniat la startul Asia Express din sezonul patru. Printre celebritățile care vor putea fi urmărite de telespectatori se numără Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Asia Express 4 este prezentată de Irina Fodor și nu de Gina Pistol, petru că iubita lui Smiley este în concediu de maternitate. Alături de irina se vor regăsi și Oase, unul dintre foștii câștigători și fostul coprezentator, dar și actorul Marius Damian.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: