Esti aici
Acasa => Monden => Câte kilograme are Anca Serea, după 6 nașteri: „Aacest corp pe care îl vedeți este…”

Câte kilograme are Anca Serea, după 6 nașteri: „Aacest corp pe care îl vedeți este…”

Câte kilograme are Anca Serea. Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi nu doar că se iubesc necondiționat, ci se și bucură de o familie absolut superbă formată din 6 copii. Deși Anca a trecut prin șase nașteri, aceasta are o siluetă de invidiat. Recent, diva a dezvăluit ce înălțime și câte kilograme are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câte kilograme are Anca Serea. La vârsta de 40 de ani și după șase nașteri, Anca Serea se poate declara o femeie cu adevărat împlinită. Aceasta are parte de o familie absolut minunată, un soț iubitor și șase copii extreordinari. Ba mai mult, diva se poate mândri și cu o siluetă impecabilă. Recent, ea a vorbit despre înălțimea și kilogramele sale, dar și despre modul în care se îngrijește.

Ea susține că îi moștenește genele mamei sale și datorită lor, silueta sa este una de invidiat. Mai mult, soția lui Adi Sînă pune accentul pe o alimentație corectă și o odihnă responsabilă.

Citește și: Anca Serea a ajuns de urgență la spital:”Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși”

Citește și: Anca Serea, controlată de Poliție din cauza unor maldăre de gunoi.Ce e obligată vedeta să facă acum

Citește și: Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani:„Am produs câteva milioane, dar…”

Citește și: Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi:„Eu nu am apăsat trăgaciul!”

Câte kilograme are Anca Serea, după 6 nașteri

Câte kilograme are Anca Serea. Recent, frumoasa vedetă a vorbit despre aspectul său fizic. Deoarece a fost întrebată în nenumărate rânduri cum de arată atât de bine, diva a dezvăluit ce face mentru a-și menține silueta. Ba mai mult, fanii au aflat, în sfârșit, câte kilograme are Anca Serea. Așadar, soția lui Adi Sînă cântărește nici mai mult, nici mai puțin de 58 de kilograme și are 1,77 înălțime.

„Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu. Însă, nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună.”, a declarat ea.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație”

Câte kilograme are Anca Serea. Soția lui Adi Sînă a recunoscut faptul că are mare grijă pe alimentația sa, dar și pe programul de odihnă. Ea susține că și armonia familiei este cea care îi oferă pace interioară și un aspect fizic plăcut.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia. Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile.”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: