Esti aici
Acasa => Monden => Cătălin Măruță și fiul lui, David, împreună la TVR: „Vrea să fie prezentator”

Cătălin Măruță și fiul lui, David, împreună la TVR: „Vrea să fie prezentator”

David va fi un Cătălin Măruță junior? Băiatul a ajuns la sediul TVR, locul în care tatăl său și-a început cariera, pentru o filmare și se pare că se descurcă de minune. David este deja foarte populat pe internet și nu îi va fi deloc greu să capteze atenția și la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Celebrul Cătălin Măruță și-a condus fiul, pe David, în platourile TVR, locul în care și-a început cariera. Băiatul a fost invitat la o emisiune, la TVR1, să vorbească despre eroii internetului, iar tatăl său i-a fost șofer.

Cătălin Măruță și fiul lui, David, împreună la TVR: „Vrea să fie prezentator”Cătălin Măruță și fiul lui, David, împreună la TVR: „Vrea să fie prezentator”

Se pare că lui David îi place să fie în centrul atenției și se pricepe de minune la televiziune unde deja își dorește să aibă o carieră. Băiatul este deja popular pe internet deci nu îi va fi greu să își urmeze visul. Deși nu i-a fost ușor, Cătălin Măruță a explicat că a preferat să îi lase accesul la telefon pentru a-l obișnui cu tot ceea ce se întâmplă pe internet.

Cătălin Măruță, din nou la TVR

Înainte de a începe filmările, Cătălin Măruță a schimbat câteva vorbe cu David, amintindu-și cu drag de timpul petrecut la TVR2, locul unde și-a început cariera.

Cătălin: Am ajuns la TVR. Asta pentru că David este invitat să vorbească despre eroii internetului, la TVR1. Baftă, David! Ştii că aici am început eu televiziunea?

David: Da, la TVR2!

Cătălin: Aşa este, la Tonomatul de pe 2. Şi acum eşti şi tu aici, ce tare!

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță.

Citește și: Moment stânjenitor pentru Andra și Cătălin Măruță! Ce i-a întrebat David:

Citește și: Victoria lui Brad Pitt în procesul cu Agelina Jolie.

Citește și: De ce nu mai participă Romică Țociu la Asia Express.

Atât David, cât și Eva, sora lui, au conturi pe rețelele sociale, dar și canale de YouTube unde postează când și când vloguri. Cătălin și Andra îi susțin în ceea ce fac și vor să-și urmeze visurile, însă nu au voie să stea mereu pe telefon. În timp ce Eva a început să cânte cu mama ei, David vrea să ajungă prezentator TV.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube. Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta. Cred că îmi e mai ușor dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a spus Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță și Andra s-au cunoscut la TVR

Cătălin Măruță și-a început cariera la TVR2 cu emisiunea „Tonomatul DP2”. Potrivit impact.ro, prezentatorul a plecat în 2005 la Realitatea TV, însă nu a stat mai mult de câteva luni. În 2007 Cătălin Măruță a ajuns la ProTV, unde prezintă și astăzi populara emisiune „La Măruță”.

Chiar și cu Andra s-a cunoscut la TVR, însă cântăreața nu a fost tocmai plăcut impresionată de felul în care Măruță se prezenta: cu părul lung și cămăși colorate.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: