Esti aici
Acasa => Monden => Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut: „M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare”

Cătălin Măruță a fost bătut de un bărbat în autobuz, în trecut: „M-a umplut de sânge. Îl lăsau pe ăla să mă omoare”

Cătălin Măruță a fost agresat în public, în urmă cu câțiva ani. Totul s-a petrecut în Capitală, în timp ce se afla în autobuz, în plină zi. Un bărbat l-a atacat din senin și l-a lovit cu capul în nas. În urma agresiunii, prezentatorul TV avea toată fața însângerată, însă nimeni nu a sărit să-i ia apărarea. Iată confesiunea cutremurătoare a soțului Andrei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță a fost agresat în public, mai exact bătut de un bărbat în autobz. Scena halucinantă s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, în București, însă, prezentatorul TV a vorbit abia acum despre episodul violent. Potrivit spuselor sale, el a fost atacat în vreme ce se afla în autobuz. Întâmplarea mai mult l-a revoltat, având în vedere că niciun om nu ar fi intervenit să-i ia apărarea, după ce un bărbat l-a umplut de sânge.

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. Are o carieră la care mulți visează și o familie minunată. Prezentatorul de la PRO TV nu a fost însă ocolit de necazuri. În urmă cu câțiva ani, el a fost atacat în autobuz de un bărbat. Cel din urmă l-a lovit atât de tare în nas, încât l-a umplut de sânge pe soțul Andrei.

Citește și: Andra, victima bullying-ului:„Am fost și cred că sunt și acum”. Cum o încurajează Cătălin Măruță / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc.Primele imagini din casa celor doi

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor s-a despărțit de iubită:„E prea mult…”

Citește și: Cu ce afecțiune rară au fost diagnosticați cei trei copii ai Mirelei Vaida:„A fost foarte greu”

Cătălin Măruță a fost agresat în public, în urmă cu câțiva ani

Prezentatorul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, a vorbit recent despre episodul șocant, în cadrul podcast-ului său de pe YouTube. Conform spuselor lui, acum câțiva ani, când călătorea cu autobuzul prin București, a încercat să facă o faptă bună. El observase atunci că poșeta unei femei e deschisă, fără să știe de ce geanta era așa, și a înștiințat-o. Nimeni nu se aștepta, însă, la ceea ce avea să urmeze.

Cătălin Măruță a povestit că un bărbat aflat în autobuz ar fi încercat să sustragă ceva din geanta femeii, iar faptul că prezentatorul TV i-a atras atenția doameni l-a enervat la culme pe individ. Acesta din urmă l-a lovit puternic, în nas, pe soțul Andrei, umplându-i fața de sânge. Ulterior, agresorul l-ar fi amenințat și că vor coborî împreună la următoarea stație. Din fericire, faptele de agresiune nu au mai continuat, dar chiar și așa, omul de televiziune a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Mergeam cu autobuzul 102, în care ți se lua tot din buzunare. Am urcat, la un moment dat, la Universitate, și i-am spus unei doamne: «Sărut mâna, nu vă supărați, vedeți că aveți geanta deschisă». Lângă era un domn îmbrăcat la costum, cu diplomat, care-mi zice: «Ce te bagi mă?». Și mi-a dat un cap în nas în autobuz, la 12 ziua.

M-a umplut de sânge și mi-a zis: «Coborâm la prima împreună». Mergeam plin de sânge în autobuz și lumea nu zicea absolut nimic. La prima stație, la Cișmigiu, el a coborât. Eu eram mega panicat. Apoi toată lumea era revoltată, că vai ce a făcut, să-l oprească”, a povestit Cătălin Măruță în podcast-ul lui de pe YouTube.

Cătălin Măruță, bătut de un bărbat în autobuz

Ceea ce l-a revoltat pe Cătălin Măruță la acea vreme a fost faptul că ceilalți pasageri nu au avut nicio reacție atunci când a fost bătut în văzul tuturor. Pentru că sângera, prezentatorul TV a mers atunci imediat la Spitalul Universitar, pentru ca medicii să-i bandajeze nasul.

„Eu eram atât de furios pe oamenii ăia că nu i-au zis nimic atunci, că-l lăsau pe ăla să mă omoare. Am coborât la Eroilor, unde era Spitalul Universitar, m-am dus și mi-au bandajat nasul”, a continuat el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: