Esti aici
Acasa => Monden => Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

Prezentatorul de televiziune Cătălin Bordea s-a cununat religios. Nunta a avut loc în acest weekend și a fost una restrânsă, la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați.

Iată că a venit și rândul lui. Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la Antena 1, a făcut nunta cu aleasa inimii lui, Livia. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu cinci ani, la primăria Sectorului 6 din Capitală.

Potrivit spynews.ro, nunta lui Cătălin Bordea și a Liviei a fost una intimă, între prieteni. Ceremonia a avut loc în aer liber, într-un loc special amenajat. Primul care a ajuns a fost Cătălin, după care și-a făcut apariția și mireasa. Imediat după căsătoria religioasă a avut loc petrecerea. Atmosfera a fost una specială, mirii au ales ținute lejere.

Au făcut cununia civilă în 2014

„Astăzi am spus cel mai hotărât si frumos DA. M-a binecuvântat Dumnezeu cu cea mai buna si frumoasa soție din lume si ii multumesc pentru asta. Intr-o viața anterioară ori am salvat vreun catel, ori am surescitat multi bătrânei ori am dat mult de băut. Cert e ca am facut eu ceva bun. De astăzi voi spune: ”soția mea A HOTARAt de comun acord ca…”, scria Bordea în 2014 pe contul lui de socializare.

Foto: Spynews, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: