Esti aici
Acasa => Stil => Câștigătoarea iUmor a donat premiul unui alt concurent

Câștigătoarea iUmor a donat premiul unui alt concurent

Câștigătoarea celui de al șaselea sezon al emisiunii iUmor, difuzată de Antena 1, actrița Irena Boclincă, a decis să doneze premiul unui alt concurent. Gestul ei a impresionat atât  concurenții, cât și jurații.

Irena Biclincă a pus-o în scenă pe Viorica Dăncilă, premierul României. Cu un moment viral încã din audiţii, despre care s-a vorbit zile întregi în media, presiunea pusã în marea finalã pe actriţa originarã din Republica Moldova a fost una uriaşã.

Este unul dintre cele mai puternice numere de la iUmor pe care le-am avut vreodatã! Este un numãr care face cinste acestei emisiuni!”, a mãrturisit Cheloo la jurizare, iar Bendeac a completat: „Eram nãucit, era veninos… ideea cu bodyguarzii, senzaţionalã…doamna prim ministru, am rugãmintea sã îi transmiteţi doamnei Irina cã este o mare actriţã, iar celui care a scris acest text, acest discurs, cã este, posibil, cel mai bun text din istoria iUmor!”.

Delia a crezut încă de pe atunci în şansa ei: „Impecabil! Felicitãri, eu cred cã sunteţi câştigãtoarea iUmor din acest sezon!”

În momentul în care prezentatorii i-au rostit numele, dupã încheierea votului, Irena Boclincă a fost pur şi simplu copleşită de emoţii.

Să ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargă către cineva care poate nu că ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi…Vasi Borcan!”, a strigat ea pe scena iUmor.

Însă, oricare ar fi fost rezultatul final, din cele 4 posibile, urmarea ar fi fost aceeaşi. Cu 30 de minute înainte de încheierea votului, una dintre camerele din culise a surprins o discuţie între trei dintre finaliştii ajunşi la votul publicului, Irena, Varzã şi Adi Bobo, care şi-au promis cã, indiferent care dintre ei va câştiga, premiul va merge la Vasi Borcan.

Vasi, concurentul din Iaşi care la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare, dar care, în ciuda faptului că și-a pierdut forța fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară, le-a transmis din nou, o lecţie de viaţã tuturor celor care au urmărit marea finală iUmor.

Tot timpul am vrut să fac un act de caritate şi niciodatã nu am avut posibilitatea, nu am avut bani ca sã fac asta!”, a mai spus Irena pe scena iUmor.

Gestul celor trei finalişti i-a lăsat mască pe juraţi.

Mi s-a pãrut un gest extrem, extrem de frumos!”, a povestit Delia.

Oricare dintre ei câştigã foarte greu 20.000 de euro, tocmai de asta…venind din partea unor oameni cãrora nu le prisoseşte aceastã sumã, este un gest….”, a afirmat și Mihai Bendeac

Vasi Borcan a fost pur şi simplu copleşit de emoţii când a aflat de gestul fãcut de colegii lui:

Nu-mi imaginam nicio clipă că se va întâmpla asta, este o sumă destul de importantă şi puţini oameni ar face gestul acesta. Mă onoreazã foarte mult şi mă face şi pe mine să simt cã am facut ceva frumos în viaţă!”, a mãrturist concurentul.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini din finala iUmor.

Sursă foto: PR

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: