Esti aici
Acasa => Monden => Care este relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat: „Noi nu putem să…”

Care este relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat: „Noi nu putem să…”

Care este relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat. Nea Marin, pe nume său real, Marin Barbu, este una dintre cele mai iubite vedete de divertisment din România. Acesta a moderat multe reality show-uri, iar acum poate fi văzut săptămânal la Antena 1, în emisiunea „Poftiți pe la noi! Poftiți prin țară”. De-a lungul timpului, el și Liviu Vârciu au apărut în ipostaze extrem de comice, care a adus multă bucurie în casele românilor. Acum, acesta vorbește despre relația pe care o are cu artistul, dincolo de camerele de filmat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nea Marin este o vedetă extrem de apreciată de publicul larg. Acesta a adus întotdeauna zâmbetul pe buzele românilor și a reușit să transmită multă căldură în sufletele lor. De-a lungul timpului, Liviu Vârciu a tot apărut în reality-show-urile prezentate de Nea Marin, motiv pentru care între cei doi s-a legat o relație extrem de strânsă. Acum, acesta vorbește despre modul în care se înțelege cu artistul dincolo de camerele de filmat.

Într-un interviu acordat recent, acesta a vorbit inclusiv despre modul în care relaționează cu Liviu Vârciu. Se pare că între cei doi există o conexiune cu totul specială!

Citește și: Nea Mărin revine la Antena 1. Când se difuzează emisiunea Poftiţi pe la noi:Poftiţi prin ţară!

Citește și: Liviu Vârciu și Nea Mărin, show total la Chefi la Cuțite!Au gătit un preparat unicat

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut”

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

Care este relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu dincolo de camerele de filmat

Nea Marin și Liviu Vârciu au avut întotdeauna o relație specială în emisiunile la care au participat, însă puțină lume știe cum se înțeleg aceștia atunci când lângă ei nu se află nicio echipă de producție. Se pare că cei doi păstrează tensiunile amuzante, chiar și în momentele în care sunt singuri. Moderatorul de la Antena 1 recunoaște că îl cunoaște foarte bine pe artist, iar din acest motiv se și tachinează de fiecare dată când au ocazia. Întrebat care este relația pe care o are cu fostul membru al trupei L.A., Nea Marin a răspuns.

Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.”, a spus acesta pentru Click.ro.

Ce părere are Nea Marin despre Theo Rose

Nepotul lui Nea Marin, Alex, are o relație cu celebra cântăreață Theo Rose. Se pare că cei doi sunt extrem de îndrăgostiți chiar și astăzi, deși formează un cuplu de mulți ani. Vedeta Antenei 1 a vorbit despre artistă și i-a adus doar cuvinte de laudă.

„Theo Rose a apărut în viața noastră de mai mulți ani. Țîn minte că venea alături de sora ei și cânta la petreceri. Așa s-a înfiripat și dragostea lor. Eu o consider deja parte din familie și, după cum veți vedea, am avut-o și la filmările noului sezon. Cum s-a descurcat… rămâne de văzut!”, a mai spus el pentru sursa citată.

Cum și-a petrecut sărbătorile de iarnă

Nea Marin a vorbit, pe scurt, despre modul în care și-a petrecut sărbătorile. Se pare că acesta a petrecut Crăciunul alături de familie, iar Revelionul a fost sărbătorit la pensiunea unui cumătru de-al lui.

„Pot să vă spun sincer că am avut cel mai frumos Crăciun! Sunt sigur că și anul nou va fi la fel. Am petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Maramureș, la Vasilică Ceterașu, finul meu. Am mâncat tot ce se putea mânca din bucatele tradiționale, alea adevărate din Maramureș – de la sarmale și caltaboș, la cârnați. Chiar acum mă îndrept spre pensiunea unui cumătru, acolo ne vom petrece Revelionul. Ne adunăm mai mulți prieteni din toată țara și vom fi împreună la trecerea dintre ani.”, a mai spus el pentru sursa citată.

Nea Marin este bunic

Acesta a devenit bunic și se pare că își petrece tot timpul alături de nepoții săi. El nu doar că se joacă cu ei, ci îi și ia cu el în diverse locuri și la evenimente.

„Păi nu doar că mă joc, nepoții sunt cu mine tot timpul! Chiar acum, când vorbim, sunt lângă nepotul meu Darius. Țin foarte mult să petrec timp cu ei și suntem împreună mereu, la sărbători, plecări sau aniversări.”, a adăugat acesta.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: