Esti aici
Acasa => Monden => Care este „plăcerea vinovată” a Reginei Elisabeta a II-a. Suverana adoră un produs de fast-food!

Care este „plăcerea vinovată” a Reginei Elisabeta a II-a. Suverana adoră un produs de fast-food!

La 94 de ani, Regina Elisabeta a II-a are un regim de viață extrem de echilibrat, însă, cu toate acestea, din când în când își permite și mici excepții. Iată care este produsul ei preferat de fast-food!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Regina Elisabeta a II-a este cunoscută pentru cumpătarea ei alimentară, iar acest lucru a dat roade de-a lungul timpului, suverana menținându-se foarte bine pentru cei 94 de ani ai săi. Regina Elisabeta preferă, în mare parte a timpului, să opteze pentru mese simple și ușoare, pe bază de pește sau legume la grătar, iar produsele cu amidon, cum ar fi cartofii, orezul sau pastele făinoase, nu au ce căuta pe masa ei la cină.

Citește și: Ce dietă ține Regina Angliei pentru a-și menține greutatea, chiar și la 93 de ani. Are un truc la îndemâna oricui!

Regina Elisabeta a II-a adoră burgerii

E binecunoscut faptul că Familia Regală britanică are reguli strice în ceea ce privește mâncarea, începând cu modul în care sunt așezate șervețelele și încheind cu cel în care sunt servite mâncărurile. E greu de crezut că Regina ar sta la masă în fața unei felii uriașe de pizza, să zicem, dar cu toate acestea, uneori mai face și excepții. Suverana Marii Britanii are totuși o plăcere vinovată, din când în când Elisabeta a II-a consumând un fel de mâncare extrem de popular printre oamenii de rând: burgerii!

Ce-i drept, niciun exercițiu de imaginație nu te ajută să ți-o închipui pe Elisabeta a II-a mușcând nesățios dintr-un Big Mac, cu maioneza curgându-i pe bărbie, așadar și în această privință suverana are propriile reguli. Conform suveranei, singurul lucru care se apucă cu degetele la Palatul Buckingham este ceașca de ceai…

Citește și: Obiceiuri culinare bizare ale Reginei Elisabeta. Cum mănâncă banana și ce presupune regula „fără amidon”

Care este "plăcerea vinovată" a Reginei Elisabeta a II-a. Suverana adoră un produs de fast-food!Care este "plăcerea vinovată" a Reginei Elisabeta a II-a. Suverana adoră un produs de fast-food!

Elisabeta a II-a mănâncă produse de fast-food… de 5 stele

Drept urmare, burgerii sunt serviți, elegant, pe farfurie, fiind mâncați cu furculița și cuțitul. Dat fiind că ține la silueta ei, Elisabeta a II-a a eliminat și feliile de chiflă, mâncând doar umplutura.

Burgerii sunt gătiți adeseori în bucătăria Palatului, din carne de vânat, de obicei după partidele de vânătoare la care participă familia, iar burgerii sunt asezonați uneori și cu o umplutură specială de afine… Deci Burgerii Reginei, serviți la mare artă, sunt extrem de… fancy.

Foto: Hepta

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: