Esti aici
Acasa => Monden => Când și unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu. Soția regretatului artist s-a ocupat de funeralii

Când și unde va fi înmormântat Mihai Constantinescu. Soția regretatului artist s-a ocupat de funeralii

Mihai Constantinescu a murit în seara zilei de 29 octombrie, după luni întregi de spitalizare. Soția regretatului artist, Simona Secrier, a stat în permanență la spital alături de acesta, i-a fost alături și în ultima clipa. Ea s-a ocupat deja și de funeralii. 

Simona Secrier e profund îndurerată de pierderea suferită. Spera ca soțul său, partenerul ei, să își revină, să se întoarcă acasă, să reia viața fericită de altădată. Iată că lucrurile nu au stat așa, iar Mihai Constantinescu a trecut în neființă.

Simona Secrier a anunțat că Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi.

„Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat… Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta.

Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00″, a notat Simona Secrier.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier, o poveste de dragoste demnă de un roman… S-au cunoscut când ea era adolescentă

Pe 29 octombrie s-a stins din viață trubadurul unei generații. Odată cu el s-a stins și una dintre cele mai frumoase povești de dragoste… Mihai Constantinescu și Simona Secrier, partenera lui de viață de mai bine de 20 de ani, au avut parte de o relație rară, cum puțini ajung să trăiască. Cei doi s-au cunoscut întâmplător și și-au fost alături la bine și la rău până ce moartea i-a despărțit.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier au trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar asta pentru că soarta nu i-a adus împreună întâmplător. Femeia pe care a cunoscut-o pe când era o adolescentă și care îi adora muzica i-a rămas alături până în ultima clipă, deși puțini le dădeau șanse la început dată fiind diferența de vârstă de 20 de ani. Povestea  dintre Mihai Constantinescu și Simona Secrier a demomonstrat  însă că, acolo unde există dragoste, nu există bariere…

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: