Esti aici
Acasa => galaxy s21 => Când se lansează Galaxy S21 5G și care sunt versiunile de culoare

Când se lansează Galaxy S21 5G și care sunt versiunile de culoare

Noi dezvăluiri arată exact când se lansează Galaxy S21, începând cu startul campaniei de precomandă și până la apariția noului flagship Samsung pe rafturile magazinelor.
Am aflat deja din zvonuri recente că Samsung plănuiește să ia fața competiției lansând noua serie Galaxy în luna ianuarie și nu februarie, cum a fost cazul în anii anteriori. Vestea a stârnit deja o furtună printre ceilalți jucători din piața smartphone, nevoiți acum să-și ajusteze propriul calendar de lansări după ritmul impus de producătorul dominant.

Potrivit unei surse credibile de informații pe tema produselor Samsung, sud-coreeni vor anunța oficial noile modele Galaxy S21, S21+, S21 Ultra în data de 14 ianuarie, tot atunci având startul și campania de precomandă. Dacă nu apar alte surprize, lansarea oficială va avea loc pe 29 ianuarie 2021, cu stocuri mai mult sau mai puțin limitate de telefoane disponibile în magazine. Tot de atunci, o parte dintre fanii Samsung care s-au înscris în campania de precomandă vor începe să primească telefoanele Galaxy S21 comandate.

Opțiunile de culori disponibile vor fi negru, alb, gri, argintiu, violet și roz. Cel puțin la momentul lansării, Galaxy S21 nu va putea fi comandat în variantă de culoare verde, auriu, sau alte culori mai „exotice”.

Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra 👀
Announcement: January 14, 2021
Pre-order: January 14, 2021
Launch: January 29, 2021
Black, White, Grey, Silver, Violet and Pink
— Jon Prosser (@jon_prosser) November 3, 2020

Având în vedere evoluția alarmantă și impredictibilă a pandemiei COVID-19, data când se lansează Galaxy S21 5G este departe de a fi o certitudine. La fel poate fi spus și despre stocurile de telefoane alocate pentru diverse regiuni ale lumii, decizia Samsung de a devansa cu o lună calendarul obișnuit putând cauza sincope în aprovizionarea piețelor de desfacere mai puțin importante.

Alte motive de îngrijorare sunt date și de timpul scurt pe care Samsung îl are la dispoziție pentru dezvoltare, testare și validarea produsului final, probabilitatea ca anumite probleme rămase nerezolvate să umbrească succesul lansării fiind destul de mare.

Articolul Când se lansează Galaxy S21 5G și care sunt versiunile de culoare apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: