Esti aici
Acasa => Monden => Când are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în program

Când are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în program

Când are loc finala Chefi la cuțite și ce schimbări au apărut în program. Chefi la cuțite, sezonul 9, se apropie de sfârșit. În audiții, sute de bucătari sau oameni pasionați de bucătărie au încercat să îi impresioneze pe cei trei jurați. Însă doar 24 de concurenți au primit o tunică și au intrat în una dintre cele trei echipe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Când are loc finala Chefi la cuțite și ce schimbări au apărut în program. Finala Chefi la cuțite, sezonul 9, are loc mai repede decât ne așteptam. În momentul de față, au mai rămas doar doisprezece concurenți care se luptă să ajungă cât mai departe, însă doar unul va intra în posesia marelui premiu. Florin Dumitrescu mai are 5 concurenți în echipa albastră, Sorin Bontea mai are patru oameni în echipa verde, iar Cătălin Scărlătescu mai are doar trei concurenți în echipa mov.

Când are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în programCând are loc finala Chefi la Cuțite și ce schimbări au apărut în program

Drumul până în finala Chefi la cuțite este anevoios și plin de provocări, iar pe concurenți îi așteaptă noi surprize și noi probe foarte interesante. Săptămâna viitoare, emisiunea Chefi la cuțite va fi difuzată la Antena 1 patru zile la rând. Este vorba despre zilele de duminică, luni, marți și miercuri.

Citește și: Florin Dumitrescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la Chefi la Cuțite:„O durere foarte nasoală în capul pieptului „

Citește și: Scărlătescu l-a salvat de la eliminare pe Alex Bădițoaia, la Chefi la Cuțite.Ce concurent a eliminat, în locul lui

Citește și: Aida Parascan, încă o lovitură după ce a pierdut sarcina. Ce spune despre tatăl copilului:„Nu m-a susținut”

Citește și: Un fost concurent de la X Factor Italia a murit la 28 de ani.A avut leucemie galopantă

Când are loc finala Chefi la Cuțite

Când are loc finala Chefi la cuțite și ce schimbări au apărut în program. Finala sezonului cu numărul 9 al emisiunii Chefi la cuțite este mai aproape decât ați crede. Cum s-a petrecut și în sezonul trecut, finala conține mai multe probe, motiv pentru care va fi difuzată în două ediții diferite. Nu vă mai ținem în suspans și să spunem că finala Chefi la cuțite are loc în zilele de marți  și miercuri, pe 15 și 16 iunie.

În finală, vor veni toți foștii concurenții din echipe pentru a-i ajuta pe cei trei norocoși care se vor lupta pentru marele premiu. Fiecare finalist își va forma propria echipă alcătuită din foști concurenți, care îi vor ajuta să gătească.

În finala Chefi la cuțite, concurenții trebuie să pregătească un meniu complet, care este apoi degustat și jurizat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și de invitații speciali. Nu mai durează mult și vom afla care va fi câștigătorul marii finale de la Chefi la cuțite și cine va pleca acasă cu marele premiu.

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite e plin de surprize

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin
Scărlătescu au avut tot felul de amulete care să-i ajute să își ducă
concurenții cât mai departe în concurs. Folosirea amuletelor au trezit
amuzamentul oamenilor de acasă, dar nu și pe cel al concurenților, care au fost
nevoiți să respecte „pedepsele” inscripționate pe amuletele respective. Totuși,
au fost și amulete care i-au ajutat pe unii concurenți să rămână în concurs mai
mult timp. Chiar în ediția de duminică seara, 6 iunie, Cătălin Scărlătesc a
folosit o amultetă pentru a-l salva pe Alex Bădițoaia de la eliminare,
trimițându-l acasă în schimb pe Enzo.

Cei trei chefi și-au dorit ca bucătarii cărora le-au încredințat cuțitul de aur să ajungă în finală, însă cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Paul Vasile, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. În ceea ce-l privește pe cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, Alex Bădițoaia, acesta a fost la doar un pas de a pleca acasă. Florin Dumitrescu este mai norocos pentru că Ștefan Borleanu a reușit să facă aproape numai farfurii de 15 puncte.

Sursa Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: