Esti aici
Acasa => Monden => Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: „E perioada aceea dificilă!”

Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: „E perioada aceea dificilă!”

Cabral și Inoke, fata lui cea mare, din prima căsătorie, sunt momentan într-o relație dificilă tată-fiică. Ea este „în perioada aceea dificilă” a adolescenței, spune Cabral, și trec printr-o etapă în care nu sunt deloc pe aceeași lungime de undă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Inoke va împlini 19 ani în curând, o vârstă încă dificilă pentru o adolescentă, iar relația rece cu tatăl ei este parte a acestui proces de trecere spre maturitate. Cabral înțelege că fata lui trece printr-o perioadă delicată și îi acordă spațiul de care are nevoie.

Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: "E perioada aceea dificilă!"Cabral și fata lui cea mare, Inoke, nu-și mai vorbesc: "E perioada aceea dificilă!"

Chiar dacă momentan nu-și vorbesc și Cabral glumește spunând că Inoke l-a pus pe lista neagră, tânăra știe că tatăl ei va fi din nou părinte și se bucură pentru el.

Pe de altă parte, Namiko, fetița mijlocie, este extrem de încântată că va avea un frățior sau o surioară. Andreea încă nu vrea să știe sexul bebelușului și menține surpriza.

„Am anunțat-o pe Namiko. E nerăbdătoare. Acum mă întreabă în fiecare zi, dimineața, când vine bebe să se joace. (…)

Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19.

Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a declarat Cabral în emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și…’

Citește și: Scandal
între Roxana Ghiță și Maria Chițu de la Survivor din cauza
declarațiilor despre Culiță Sterp: „Mi se pare de joasă speță’

Citește și: Scandal între iubita lui Sorin de la Survivor și Roxana Ghiță: „Îi faceți imaginea varză și el nu se poate apăra!”

Cabral și Andreea nu vor să afle sexul bebelușului

„Nu am aflat sexul copilului încă, pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. (…) Fiecare cu damblaua lui. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie.

Eu sunt obișnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze. Cum să zic, mi-e mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: „Sigur vrei băiat!”.

Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi să fie, să fie. Până la urmă, ți-e puțin teamă de necunoscut. Văd și eu în parc cum sunt băieții. (…) Nami este nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine bebe să se joace.

Namiko a fost [poreclită] „fetița” și „Petunia” și ăsta este „Taz”, că face urât, așa i se zice, „Taz”, o fi „Taza” sau „Tazu”, vedem… Mi s-a raportat că acolo înăuntru face scandal”, a mai dezvăluit prezentatorul TV.

Cum a aflat Cabral că va fi tată a treia oară

Andreea va naște la sfârșitul lunii septembrie a anului acesta.

„Am primit vestea la o terasă, în timp ce încercam să hrănesc copilul nr. 2. (…) Eram în mijlocul terasei și mi-a zis: „Am făcut testul!”. Zic: „Da, ok, bine”.

Apoi ea: „Au ieșit toate liniile. E bingo-bingo-bingo”. Îți vine să urli atunci, dar speriam oamenii ăia. A fost foarte intens momentul și cred că o să ne rămână peste ani și ani”, a mai spus Cabral.

Cabral și Andreea s-au cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan”. Cei doi vor aniversa 10 ani de mariaj anul acesta.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: