Esti aici
Acasa => Monden => Cabral s-a apcat să scrie prima lui carte: „Dacă-mi iese sau nu… vedem”

Cabral s-a apcat să scrie prima lui carte: „Dacă-mi iese sau nu… vedem”

Cabral va scrie prima lui carte. Cabral este unul dintre cei mai admirați oameni de televiziune din România. Acesta se bucură de un succes incredibil atât la TV, cât și în mediul online. Recent, el a anunțat pe blogul său că va scrie prima lui carte. Vedeta ProTV și-a întrebat fanii un detaliu referitor la locul în care se va petrece acțiunea operei sale, iar internauții au reacționat imediat. Iată ce spune Cabral despre prima lui carte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Acesta a câștigat simpatia publicului atât datorită personalității sale, cât și datorită energiei pozitive pe care o transmite cu fiecare apariție. Recent, el a anunțat că va scrie prima lui carte și le-a cerut ajutorul fanilor cu privire la locul în care se va desfășura acțiunea.

El a spus că scrierea sa nu va fi una științifică, dar nici una nostimă. Acesta are de gând să creeze o poveste despre un tânăr din București.

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…”/ EXCLUSIV

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Citește și: O tânără din Constanța, filmată când își bătea cu bestialitate fetița de 2 ani. Ce au deciz autoritățile după imaginile care au șocat România

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Cabral scrie prima lui carte

Cabral și-a anunțat fanii că urmează să scrie prima sa carte. Acesta a subliniat faptul că nu crede că va fi una extraordinar de bună deoarece de profesie, el nu este scriitor. Ba mai mult, nu se va axa pe comedie, așa cum toată lumea se aștepta, ci va povesti viața unui băiat din București.

„Ar fi fost nevoie pe lumea asta de multe alte lucruri… decât de încă o carte. Care nici n-are cum să fie o carte bună, că doar nu-s scriitor. Mai mult, nici măcar nu e o comedie. Nu e o culegere de texte vesele”, a spus Cabral.

Acesta a subliniat faptul că vrea să scrie totul cât mai simplist, pe înțelesul tuturor. Mai mult, vedeta de la ProTV a punctat faptul că nu carte în sine contează, ci povestea pe care o transmite.

„E un fiction întunecat. Pe care-l scriu simplist, încă n-am iscusința complicării frazelor. Da să te ții dacă reușesc s-o cuprind vreodată! De știința asta, zic. De fapt, însă… nu cartea contează. Ci povestea. Asta mi-ar plăcea, de fapt. Să reușesc să creez o poveste bună. Personaje constante și cu acțiuni logice și conținute. Un șir de întâmplări pe care vrei să le vezi până la capăt. Așteptare, asta mi-ar plăcea să creez. Dacă-mi iese sau nu… vedem”, a adăugat el.

Reacțiile fanilor

Acesta a postat pe rețelele de socializare o întrebare referitoare la viitoarea sa carte. Cabral nu știe exact care să fie locul din care provine protagonistul, așadar a cerut părerea fanilor lui. Dacă mulți i-au transmis gânduri pozitive, a existat și un om care a fost ironic referitor la câștigurile pe care le va încasa prezentatorul TV.

„Păi dacă o scriem împreună, banii din vânzarea cărții cine îi încasează?”, a spus un urmăritor.

„Gata, am înțeles. Fiecare la scara lui”., a fost răspunsul lui Cabral.

Sursă foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: