Esti aici
Acasa => Sanatate => Burse pentru tineri sportivi

Burse pentru tineri sportivi

Douăzeci de tineri sportivi cu rezultate excepționale, care întâmpină dificultăți financiare, vor primi burse în cadrul programului Bursele de performanță Allianz-Țiriac, lansat de Fundația Olimpică Română și Allianz-Țiriac Asigurări.

“Copiii au nevoie de repere, de susţinere şi un plus de încredere. De 4 ani, alături de prietenii noştri de la F.O.R, încercăm să oferim suportul necesar copiilor talentaţi. Ne dorim ca aceştia să îndrăznească să viseze mare şi să îşi atingă potenţialul. Noi suntem mândri de ei. Ne-au adus numeroase satisfacţii, ne-au arătat că nu cunosc limite. Suntem şi anul acesta alături de ei. Îi vedem şi îi aplaudăm la fiecare reuşită”, a declarat Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac Asigurări

Bursierii selectați vor primi, timp de un an, o bursă lunară de 250 de lei pentru a-și susține cheltuielile cu echipamentul, alimentația și eventualele deplasări. Pot aplica pentru aceste burse tinerii care practică un sport olimpic sau neolimpic și au vârsta cuprinsă între 9 și 16 ani. Candidaturile pot fi depuse până în data de 15 aprilie 2018. Mai multe informații despre program și despre modalitatea de a aplica pentru burse, precum și documentele necesare înscrierii se regăsesc pe site-ul: www.fundatiaolimpica.ro.

”Am ajuns la cea de-a patra ediție a Programului “Bursele de performanță Allianz-Țiriac” și ne bucurăm că prietenii și sponsorii noștri de la Allianz-Țiriac Asigurări continuă să susțină an de an activitatea sportivă a acestor copii, implicându-se, în același timp, în educația lor. Performanțele obținute confirmă eforturile depuse de acești tineri sportivi și ne mândrim cu rezultatele lor extraordinare, care prefigurează, sperăm noi, succese sportive viitoare”,  a declarat Andreea Răducan, Președinte Fundația Olimpică Română.

Aplicanții vor fi evaluați de către un juriu de specialitate. Selecția se va face în funcție de performanţele sportive și posibilitățile materiale ale părinților. Din juriu fac parte: Andreea Răducan, campioană olimpică la gimnastică și Președinte al Fundației Olimpice Române, Valeria van Groningen, campioană olimpică la canotaj și Vicepreședinte al Fundației Olimpice Române și Valentina Saygo, membru în Consiliul Director al Fundației Olimpice Române.

The post Burse pentru tineri sportivi appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: