Esti aici
Acasa => Monden => Bucătarul Petrișor Tănase a fost infectat cu COVID-19: „Am probleme cu memoria…”

Bucătarul Petrișor Tănase a fost infectat cu COVID-19: „Am probleme cu memoria…”

Bucătarul Petrișor Tănase a fost infectat cu COVID-19 și a trecut prin momente cumplite. În cadrul unui interviu, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă după experiența COVID. Iată ce spune vedeta de televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrișor Tănase este tot timpul cu zâmbetul pe buze. Însă, anul trecut, bărbatul a fost infectat cu COVID-19 și a trecut prin momente cumplite.

În cadrul unui interviu, bucătarul a spus ce s-a întâmplat în viața lui de când a contractat virusul.

Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică.Are legătură cu soțul ei

Citește și: Kevin Spacey, obligat să plătească 31 de milioane de dolari din cauza acuzațiilor de hărțuire sexuală

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis:„Eu decid ce facem cu banii’

Bucătarul Petrișor Tănase a fost infectat cu COVID-19

În urmă cu doar un an, bucătarul a fost infectat cu COVID-19 și a trecut prin momente cumplite. 35 de zile a durat până și-a revenit, însă anumite simptome au persistat.

În cadrul unu interviu, Petrișor Tănase a spus că acum obosește mult mai repede și simte chiar că nu se mai poate exprima atâtde bine. De asemenea, acesta a mai adăugat faptul că are probleme cu memoria, cu bila, dar și cu digestia.

„Da, intervine foarte repede oboseala, lipsa de coerență, nu mai știi ce cuvânt să spui, am probleme cu memoria, cu digestia, cu bila. La televiziune, când filmăm emisiunea culinară, ne mai oprim, mă mai ajută producătorul, mai îmi suflă în cască atunci când vede că uit un cuvânt sau când nu mai știu ce să spun.

Am mărit numărul de filmări, pentru că pauzele sunt mai dese, trebuie să mă odihnesc. Timp de 35 de zile m-a chinuit virusul acesta, anul trecut. Tușeam și eram foarte obosit, cam așa s-a manifestat boala, în cazul meu”, a detaliat Petrișor Tănase, pentru impact.ro.

Despre meseria de bucătar

Pasionat cu adevărat de bucătărie, Petrișor Tănase a lansat și o carte la începutul anilor 2000. De asemenea, Petrișor Tănase a mai vorbit și despre cel mai consumat aliment.

„Da, cartoful este baza, am lansat și o carte, la începutul anilor 2000, când ne aflam în perioada crizei financiare. Cartoful se pare că este baza și la ora actuală, dar, în comparație cu acea perioadă, cartofii nu mai sunt ce erau, acum sunt tratați cu tot felul de chimicale.

Se pot consuma de 2-3 ori pe săptămână, dar nu în același timp cu carnea, carbohidrații alături de carne ducând la îngrășare. Mai putem consuma și orez, este foarte bun. Dar și pastele sunt foarte gustoase și la îndemâna oricui, se pregătesc foarte ușor. Putem face budinci dulci au sărate, dar și rapidele paste cu sos de tomate”, a mărturisit vedeta.

sursă foto- Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: