Esti aici
Acasa => Monden => Brigitte Sfăt este nevoită să se descurce singură după despărțirea de Ilie Năstase: ”E mult mai greu”

Brigitte Sfăt este nevoită să se descurce singură după despărțirea de Ilie Năstase: ”E mult mai greu”

Brigitte Sfăt muncește de dimineața până seara pentru a se putea întreține pe ea, dar și pe cei doi copii ai săi. Vedeta a depus actele de divorț și s-a separat definitiv de Ilie Năstase, bărbatul cu care era căsătorită de ani buni. Brigitte recunoaște că îi este mult mai greu acum cu banii, însă nu se plânge absolut deloc.

Ilie Năstase își răsfăța soția cu fiecare ocazia, iar el era cel care se ocupa de toate cheltuielile casei. După ce Brigitte Sfăt a decis să divorțeze, aceasta s-a mutat din vila în care locuia cu fostul tenismen într-un apartament dintr-o zonă bună a Bucureștiului. Vedeta nu ascunde faptul că încă soțul ei era cel care plătea tot. Ilie Năstase era cel care plătea șoferul vedetei, menajera filipineză, coaforul, dar și alte cheltuieli care țineau de întreținerea casei.

”Cât timp am fost căsătorită cu el ne-am ajutat. Mutându-mă separat e mult mai greu. Ilie era cel care plătea șoferul, filipineza, coaforul, benzina. Era mult ușor recunosc. Nu mai pot să fac investiții cum făceam înainte. Am șofer, filipineză, angajați de plătit.”, a declarat Brigitte Năstase, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Brigittei Sfăt nu i-a fost întotdeauna foarte bine. Vedeta își amintește că atunci când s-a mutat în București i-a fost foarte greu, atât ei, cât și celor doi copii. ”Le-a fost și lor greu ( n.r. – celor doi copii). Sara avea camera ei, care era foarte mare. Am venit de la o casă cu foarte mult.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Tensiuni între Brigitte Sfăt și Amalia Năstase: ”Eu acceptam totul de dragul lui Ilie” / EXCLUSIV

Ilie Năstase are o relație foarte bună cu Sara

Fostul tenismen se înțelege foarte cu fiica Brigittei Sfăt, Sara. Ilie Năstase iese de multe ori împreună cu aceasta la mall, unde îi face toate poftele. ”Și acum se înțeleg, Ilie a scos-o la mall. Eu încerc să nu-i expun, să-i protejez.”, a declarat Brigitte Năstase pentru Revista VIVA!. Sarei îi place să-și petreacă timpul împreună cu soțul mamei sale, mai ales că Ilie se comportă foarte frumos cu ea.

Sara și Brigitte Sfăt

Sara și Brigitte Sfăt

FOTO: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: