Esti aici
Acasa => Monden => Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta se întorcea acasă, moment în care a avut parte de o surpriză neplăcută. Bruneta a povestit cum s-a întâmplat toată acțiunea și i-a transmis un mesaj șoferului din cauza căruia a făcut accident.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a avut parte de un ghinion teribil. În timp ce se întorcea spre casă, vedeta a fost implicată într-un accident. Aceasta a povestit cum s-a întâmplat totul și i-a transmis un mesaj șoferului care a provocat accidentul.

Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”Brigitte Pastramă, implicată într-un accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă a făcut accident

În timp ce se întorcea spre casă cu mașina, Brigitte Pastramă a avut parte de un eveniment neplăcut. Vedeta a fost nevoită să se ferească de un șofer care a intrat pe contrasens. În acel moment, Brigitte a intrat într-o altă mașină, dar și într-un stâlp.

Citește și: Cum arăta Brigitte Pastramă în tinerețe.

Citește și: Designerul Philipp Plein a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă!

Citește și: Testamentul Prințesei Diana a fost schimbat după moartea ei.

Citește și: Testamentul Prințesei Diana a fost schimbat după moartea ei.

Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp”, a explicat Brigitte.

Șoferul teribilist nu și-a asumat pagubele create și a plecat de la locul accidentului. Brigitte Pastramă i-a transmis un mesaj dur acestuia.

Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a mai spus Brigitte.

Poze indecente cu Brigitte au ajuns la angajații ei

De curând, Brigitte Pastramă a mai trecut printr-un moment neplăcut. Vedeta a izbucnit în plâns, după ce o angajată a intrat în posesia unor fotografii cu ea în lenjerie intimă, pe care le-a distribuit prin firma pe care o deține vedeta. Ei bine, angajații s-au amuzat pe seama imaginilor, dar, ulterior, și-au dat și demisia.

Brigitte Pastramă avea toată încrederea în angajata respectivă, așa că și-a lăsat pe mâna ei telefonul, însă greșeala aceasta a costat-o scump. În momentul în care a aflat ce se întâmplă, Brigitte a avut o cădere nervoasă și a contactat-o pe Gina pentru a-i cere explicații.

Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu.  I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…) Această angajată râdea de mine, când am tras-o la răspundere uitați răspunsul pe care mi l-a dat”  i-a spus Brigitte Pastramă la telefon fostei angajate, la Andeta Stars.

Brigitte Pastramă a fost foarte supărată din cauza a tot ceea ce s-a întîmplat, însă este de părere că nimeni nu este de neînlocuit, așa că a încercat să privească partea plină a paharului. Până în momentul în care va găsi alți angajați, vedeta se va descurca singură la firmă. Ea este optimistă că va trece cu brio peste această problemă pentru că a depășit și situații mai grave.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: