Esti aici
Acasa => Timp liber => Black Friday pe Steam: mii de jocuri pentru PC la prețuri reduse

Black Friday pe Steam: mii de jocuri pentru PC la prețuri reduse

Pentru a se sincroniza cu Black Friday-ul internațional (26 noiembrie), Valve a dat startul perioadei reducerilor de toamnă pe Steam, numeroase jocuri fiind oferite la prețuri (mult) mai mici până pe 30 noiembrie 2021, la ora 20:00 (ora României).
Pe prima pagină a Steam, printre jocurile aflate la reducere, puteți regăsi titluri precum New World, Humankind, Maneater, Monster Hunter World, Europa Universalis IV, Dying Light, Cyberpunk 2077, Disco Elysium, Hades, Outriders sau Yakuza: Like a Dragon la prețuri reduse cu până la 85%.
Vă recomandăm să explorați astfel întregul catalog oferit de Steam: multe reduceri nu sunt afișate pe prima pagină și s-ar putea să găsiți și alte jocuri (sau colecții întregi!) care să vă facă cu ochiul, la prețuri reduse semnificativ.
Jocuri românești pe Steam
Din campania de reduceri de Black Friday de pe Steam nu lipsesc nici jocurile “made in România”.
Spre exemplu, jocul de aventură point and click Gibbous – A Cthulhu Adventure, realizat de studioul Stuck in Attic din Târgu Mureș, poate fi achiziționat cu o reducere de 50%, la prețul de numai 9,99€.
De asemenea, Gray Dawn, thriller-ul cu teme religioase produs de Interactive Stone, poate fi achiziționat acum de pe Steam pentru numai 3,35€, cu o reducere de 80% față de prețul său complet.
Nu în ultimul rând, recentul Unbound: Worlds Apart, platformerul cu elemente de puzzle dezvoltat de studioul bucureștean Alien Pixel, este disponibil pentru numai 14,99€, cu o reducere de 25% față de prețul său de bază.
Sursa: Steam

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Black Friday pe Steam: mii de jocuri pentru PC la prețuri reduse appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: