Esti aici
Acasa => Sanatate => Biz World – un proiect unic în presa de business din România

Biz World – un proiect unic în presa de business din România

Din 2011, redacția Biz se mută într-o altă capitală a lumii pentru o săptămână, ca să ia pulsul afacerilor și să vorbească la fața locului cu oamenii care contează despre business, branduri, societate, cultură și, mai ales, despre impactul global pe care îl pot avea toate acestea.

Trăim într-o lume mai interconectată ca niciodată. Firele invizibile ale economiei globale ne afectează mai mult decât am crede și Biz caută să afle direct de la sursă cum se vor și cum ne vor mișca acestea în anii care vin. Biz World redescoperă în fiecare an lumea internațională de business la ea acasă. În fiecare an alegem o țară cu impact puternic asupra economiei românești dar și globale și scriem despre tehnologia și tendințele care schimbă lumea.

Biz World înseamnă o ediție specială a revistei Biz realizată în totalitate în afara granițelor țării. Biz World a ajuns până acum la Bruxelles – 2011, Londra – 2012, New York & Silicon Valley – 2013, Berlin – 2014, Singapore – 2015, Viena – 2016, Paris – 2017, Japonia – 2018 și Israel – 2019.

The post Biz World – un proiect unic în presa de business din România appeared first on Revista Biz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: