Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acum

Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acum

Bianca Rus avea peste 100 de kilograme, iar acum este de nerecunoscut, după ce a slăbit considerabil. Vedeta a apelat la operația de micșorare a stomacului, iar acum nu se mai poate opri din slăbit.

Bianca Rus a spus adio kilogramelor în plus, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Mulți dacă o vor vedea pe stradă nu o vor mai recunoaște. Bianca Rus a slăbit peste 60 de kilograme și este mulțumită de felul în care arată.

De când a topit kilogramele în plus, cântăreața îmbracă numai fuste scurte și haine cu decolteu cât mai adânc. Acum, Bianca Rus se poate afișa mândră în costum de baie, fără a se mai ascunde sub prosop.

Citește și: Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 60 de kilograme

Așa cum a spus și ea, Bianca a renunțat la uleiuri, prăjeli și face mult sport și încearcă să se mențină așa cum e acum.

”Mănânc sănătos, mănânc puțin. Astăzi, de exemplu, am mâncat o salată de creveți. Fără uleiuri, fără nimic care să fie prăjit. E o dietă bazată pe tot ce am eu nevoie. Fac și sport. Iau în serios și sportul. Îmi place să mă încălzesc 10-15 minute, după care fac bandă, bicicletă, cardio…. Nu mi-e poftă de nimic”, a declarat Bianca Rus la Antena Stars în urmă cu câteva luni.

Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acumBianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acum

Citește și: Scandal uriaș la „Bravo, ai stil! Celebrities” între Oana Radu și Bianca Rus. „Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon în stomac!”

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: