Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Pop, ispita care nu ieșea din casă fără o mie de euro, își dorește să devină mamă: „Pentru tot restul vieții”

Bianca Pop, ispita care nu ieșea din casă fără o mie de euro, își dorește să devină mamă: „Pentru tot restul vieții”

Bianca Pop își dorește să devină mamă. Bianca Pop este una dintre vedetele controversate din România. Aceasta s-a făcut remarcată după ce a apărut ca ispită la Insula Iubirii. Ba mai mult, diva declara la acea vreme că nu ar putea ieși din casă fără 1000 de euro în geantă. După ce a stârnit un val de reacții, bruneta a părăsit lumina reflectoarelor și își continuă viața departe de agitația Capitalei. Acum ea a mărturisit că își dorește să devină mamă, însă nu a găsit până în acest moment bărbatul potrivit pentru ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop a devenit cunoscută de publicul larg după apariția sa ca ispită la Insula Iubirii. Aceasta a stârnit un val de reacții după ce a declarat că nu ar putea ieși din casă fără 1000 de euro în geantă. Acest lucru a consacrat-o, însă la scurt timp diva s-a retras din lumina reflectoarelor. Deși a renunțat la aparițiile TV, bruneta este foarte activă pe rețelele de socializare. Ea a declarat că și-ar dori să devină mamă, dar nu a găsit până în acest moment bărbatul potrivit pentru sufletul său.

Diva susține că este pregătită să devină mamă. Fosta ispită de la Insula Iubirii se află în căutarea bărbatului perfect pentru ea.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă:„Am realizat cât am greșit”

Citește și: O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro?Ce face Bianca Pop de la Insula Iubirii

Citește și: Viviana Sposub, asaltată cu mesaje după ce George Burcea a instigat la violență impotriva femeilor:„Ce părere ai tu despre spusele iubitului tău?”

Citește și: Costi Ioniță, nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară:„Nu știu câți români se pot lăuda cu acest lucru”

Bianca Pop își dorește să devină mamă, însă așteaptă bărbatul potrivit

Bianca Pop a devenit cunoscută după ce a apărut ca ispită la Insula Iubirii. Ulterior, ea a declarat că nu ar putea ieși niciodată din casă fără 1000 de euro. Acum, aceasta a părăsit lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe social-media, acolo unde are o comunitate uriașă. Întrebată dacă își dorește să devină mamă, diva a răspuns fără ezitare.

”Da, când voi avea partea de un bărbat adevărat pe care să îl am alături pentru tot restul vieții mele”, a spus ea pe Instagram.

Diva s-a retras din lumina reflectoarelor

Aceasta a părăsit lumina reflectoarelor într-un moment în care toată lumea vorbea despre ea. Bianca Pop consideră că a greșit când s-a expus atât de mult la TV. Bruneta susține că a fost căutată de diferite posturi, însă a refuzat politicos.

„Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea’, a declarat Bianca Pop de la Insula Iubirii pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: