Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acum

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acum

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat acum împreună, deși relația lor, tumultuoasă de la început, părea să nu dureze. Vedeta s-a acomodat deja în noua locuință și a început să facă amenajări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă la jumătatea lunii februarie Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își spuseseră deja adio, în urma unei relații scurte și destul de tumultuoase, iată că, acum, cei doi sunt foarte fericiți și, mai mult, s-au mutat împreună. Cea care a dat din casă este chiar Bianca, vedeta postând mai multe imagini din casa milionarului pe contul de socializare.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acumBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au mutat împreună. Unde locuiesc acum

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău locuiesc împreună

Chiar dacă relația lor părea să nu mai aibă șanse, mereu surprinzătoarea Bianca Drăgușanu le-a demonstrat fanilor că relația ei cuomul de afaceri nu s-a sfârșit și, mai mult, acum cei doi locuiesc împreună în casa unde până deunăzi stăteau Claudia Pătrășcanu și cei doi copii ai milionarului. Vedeta s-a mutat deja în locuința de lux a iubitului ei, unde deja a adus acel personal touch.

Citește și: Claudia Pătrășcanu continuă atacul la Bianca Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Gabi Bădălău: ”Această femeie…”

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre relația cu Gabi Bădălău: „Până nu ajungem la starea civilă…”

Citește și: Ștefan Manolache a devenit tată. „Cel mai frumos cadou…”. Cum o cheamă pe fetiță

Citește și: Ce dietă drastică ține Vica Blochina:„Maximum două mese pe zi’

Citește și: A murit Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu. Mesajul transmis de soțul ei, Oltin Hurezeanu

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere:„L-am gravat’

Dat fiind că sălile de sport sunt încă închise, Bianca a adus în casa lui Gabi Bădălău o bandă de alergat, pe care a și postat-o într-un InstaStory, urmată de o imagine mult mai hot… Pentru că, după sport, era obligatorie și o baie cu spumă. Iar după un asemenea răsfăț, După o sesiune de sport, ea a facut o baie fierbinte cu spumă, Bianca a fost așteptată de fiul de milionar cu o cină romantică, scrie spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, rivalitate pe față

După ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au devenit un cuplu, între vedetă și fosta soție a milionarului a început un război al declarațiilor jignitoare, care nu pare să se încheie curând… Cele două au fost protagonistele unor comentarii acide în social media și la televiziuni.

„Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat’, a transmis Claudia, un apropo clar la adresa Biancăi Drăgușanu, care nu a rămas netaxat. „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită’, i-a replicat Bianca.

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea.

A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie’, i-a dat Bianca Drăgușanu lovitura decisivă Claudiei, potrivit SpyNews.ro.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: