Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv”

Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea și vorbește deschis despre scandalul momentului cu Alex Bodi, dar și despre care este relația sa cu Gabi Bădălău, actualul ei partener. Vedeta povestește în detaliu cum au avut loc întâlnirile cu fostul ei soț și care ar fi motivele care stau în spatele acțiunilor afaceristului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a decis că este momentul să vorbească despre ceea ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă. Scandalul cu Alex Bodi s-a reaprins și are o relație cu Gabi Bădălău. Vedeta a oferit detalii despre tensiunile care există la acest moment și ce se întâmplă, de fapt, în viața ei amoroasă.

Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: "Am fost urmărită, era foarte impulsiv"Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: "Am fost urmărită, era foarte impulsiv"

Bianca Drăgușanu: „Nu există șansă de împăcare cu Alex Bodi”

Totul pare desprins din telenovele, iar scenele stârnesc din ce în ce mai multe controverse. Bianca Drăgușanu a ținut să spună răspicat, în condițiile date, că nu mai are de gând să-i ofere o nouă șansă fostului soț. A povestit cum au avut loc întâlnirile dintre ea și Alex Bodi și că momentul în care și-au întins mâinile a fost o simplă coincidență, nicidecum nu ar fi avut fost o legătură romantică.

”Nu s-a schimbat nimic și nu se va schimba nimic. Nu cred că mai există o șansă sau vreo șansă vreodată de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere.

Cred că tot ce mi se întâmplă mie este o acțiune premeditată și chiar dacă întâmplarea din acea zi când ne-am întâlnit în trafic și eu eram cu mâna pe geam și s-a insinuat o întâmplare foarte romantică, nu a fost decât o coincidență. În acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește, restul au fost întâlniri premeditate, dar eu nu aș vrea să vorbesc sau să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu: „Nu mai este nimic de clarificat”

Între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi avut loc nu mai puțin de trei întâlniri. Potrivit spuselor sale, fostul ei soț ar fi căutat împăcarea cu ea, însă a respins total ideea și chiar s-a ridicat de la masă și a părăsit restaurantul atunci când el a insistat.

”Nu au fost mai multe întâlniri, a fost această întâmplare în trafic și restul au fost premeditate. A treia întâlnire a fost la salon, a doua a fost la restaurant printr-o cunoștină comună, a încercat să mă convingă să-i acord o șansă să stăm de vorbă, pentru că avem lucruri de comunicat.

Am respins tot timpul ideea că eu aș mai avea lucruri de clarificat cu această persoană, pentru că nu mai este nimic de clarificat. Eu am sunat la restaurant, am rezervat masă, am comandat de mâncare și în momentul în care a venit mâncarea a sosit el și s-a așezat la masă cu mine și fiica mea. A văzut că mă agit și i-am cerut să plece și nu a vrut și insista mereu să vorbim. M-am ridicat și am plecat”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu: „Mă implora să stau de vorbă cu el”

De asemenea, a continuat seria dezvăluirilor: Bianca Drăgușanu ar fi fost urmărită de o apropiată a lui Alex Bodi, care s-a prezentat la salonul în care se afla, în momentul în care a aflat unde este. Ar fi fi implorat-o să stea de vorbă, iar Bianca susține că afirmațiile sale pot fi susținute de martorii prezenți, printre care și Andreea Tonciu.

”La episodul cu salonul am fost urmărită de o confidentă de-a lui care mi-a confirmat în scris lucrul ăsta, fata mi-a povestit cum m-a urmărit și cum l-a informat mereu cum sunt. Eu am postat pe Instagram locația în care sunt. La 20’ după ce am șters postarea, telefonul de la recepție a sunat, fata vă poate confirma. Întâmplător sau nu, Andreea Tonciu era lângă mine, omul a sunat pe fix să audă dacă sunt acum.

Am rămas șocată și i-am dat telefonul Andreei care a spus că a spus că Bianca este la toaletă. A mai trecut o jumătate de oră și a venit la salon, a venit și s-a instalat pe scaunul Andreei care era la pedichiură. Efectiv, mă implora să stau de vorbă cu el. Îi spuneam aceleași lucruri, că am martori, nu am ce să dovedesc.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon:„N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată”

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.Ce schimb de replici au avut

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…”/ EXCLUSIV

Bianca Drăgușanu: „Era foarte impulsiv, nu mă lăsa să ies”

Vedeta a vorbit și despre publicarea materialelor în care a fost înregistrată, subliniind că au su fost publicate fără acordul ei, lucru care nu va rămâne fără consecințe. Blondina a mai povestit că Alex Bodi are momente de impulsivitate și a amintit cât de mult a suferit în timpul căsătoriei cu afaceristul.

”Tot ce face el cu materialele astea pe care le-a publicat fără acordul meu nu e bine. Va plăti. Am fost căsătorită cu un om lângă care am suferit enorm și doar m-a filmat mereu. Părerea mea este că din dorința lui de a demonstra întotdeauna câte ceva, face aceste lucruri pe care apoi le regretă. Ceea ce nu știe el este că dacă faci rău la infinit, nu poți primi bine. Dacă eu eram atât de rea și nocivă, de ce mereu vrea să ne împăcăm și îmi cere câte o șansă?

Eu când am coborât de la salon, în curtea salonului m-a mai ținut încă 40 de minute, timp în care a trecut de la starea de om blând, la o altă stare de agresivitate, era foarte impulsiv, nu mă lăsa să ies. Pe Andreea Tonciu, pe care am rugat-o sa nu mă lase singură cu el este martoră că el nu mă lăsa să plec. Am fugit în mașină, timp în care am avut timp sa mă blochez în mașină. Abordarea lui a fost una foarte drăgăstoasă în seara aia. Mi-a luat cruciulița de la gât. Indiferent ce voi spune, el va spune altceva și va contrazice.”, a mai povestit ea.

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu nu a evitat nici să vorbească despre relația cu Gabi Bădălău. A spus clar că a făcut o alegere și tot ce și-ar dori acum ar fi să fie lăsată în pace de către Alex Bodi.

”Știu că au avut discuții și că a încercat o apropiere. (Bodi și Bădălău) nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Singurul meu regret este că am acceptat să vorbesc din nou cu el. Atâta timp cât lumea îl crede și pe el și că iubește, pe mine nu mă mai interesează. Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută. Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă.

Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat. Dacă m-ar lăsa în pace, aș fi cea mai fericită femeie din lume. Nu ar avea cum să mai lămurească, l-am blocat peste tot, sper doar sa nu ne întâlnim prin aceleași locuri, dar Bucureștiul este mic. Sper să aibă decența și maturitatea unui bărbat adevărat care vrea să pară, dar nu prea îi iese, să evite lucrul ăsta.”, a conchis Bianca Drăgușanu.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: