Esti aici
Acasa => Monden => Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: ”Sper să vină un copil curând”

Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: ”Sper să vină un copil curând”

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi! Indiferent cât s-ar strădui acesta să o readucă la el, Bianca este decisă să rămână cu Gabi Bădălău. Și pentru ca toată lumea să priceapă că relația lor este una foarte serioasă, Bianca a aruncat bomba: îți dorește un copil cu afaceristul din Giurgiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a declarat că îl iubește pe Gabi Bădălău, deși multă lume credea că relația lor este una strict de vacanță. Nici vorbă despre așa ceva! Cei doi au o relație foarte serioasă și visează să devină părinți. Alex Bodi este exclus definitiv din acest tablou, susține Bianca.

Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: ”Sper să vină un copil curând”Bianca Drăgușanu chiar își dorește o familie cu Gabi Bădălău: ”Sper să vină un copil curând”

”Știu că au avut discuții și că a încercat o apropiere. (Bodi și Bădălău) Nu aș vrea să amestesc prezentul meu. Singurul meu regret este că am acceptat să vorbesc din nou cu el. Atâta timp cât lumea îl crede și pe el și că iubește, pe mine nu mă mai interesează.

Eu știu pe cine iubesc și care este alegerea făcută. Eu îmi doresc să rămân o femeie echilibrată și să nu mai repet anumite greșeli pe care le-am tot repetat, vreau o familie frumoasă, un copil care sper să vină în curând și să fiu sănătoasă.

Având în vedere situația creată și tot ceea ce face el… eu nu am văzut niciun om de afaceri în cancanuri cu fosta nevastă, dacă ești un șmecher adevărat.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu: ”Dacă Alex Bodi m-ar lăsa în pace…”

Bianca Drăgușanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi și a mărturisit că ar fi cea mai fericită femeie din lume dacă fostul soț ar lăsa-o să-și trăiască în liniște povestea de dragoste cu Gabi Bădălău.

Dacă m-ar lăsa în pace, aș fi cea mai fericită femeie din lume. Nu ar avea cum să mai lămurească, l-am blocat peste tot, sper doar sa nu ne întâlnim prin aceleași locuri, dar Bucureștiul este mic.

Sper să aibă decența și maturitatea unui bărbat adevărat care vrea să pară, dar nu prea îi iese, să evite lucrul ăsta.”, a mai spus celebra blondă din showbiz.

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon:„N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată’

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.Ce schimb de replici au avut

Citește și: Oana Zăvoranu a rămas însărcinată cu Pepe, dar a făcut avort: „Nu am simțit…”

Ce promisiune i-a făcut Alex Bodi lui Gabi Bădălău

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi a declarat că a avut o întâlnire cu Gabi Bădălău și au stabilit condițiile pentru o relație liniștită între ei trei, Bianca fiind elementul care îi unește.

Alex Bodi a precizat că niciuna din întâlnirile cu blondina nu a fost planificată, ci a fost vorba de pură coincidență. La una dintre mese era și Bianca Drăgușanu cu Gabi Bădălău, motiv pentru care Alex Bodi a intrat în vorbă cu fosta lui soție, întrebând-o de ce a cerut ordin de protecție împotriva lui.

„Episodul la restaurant. Este restaurantul unde merg eu zilnic și chiar trebuia să mă întâlnesc cu patronul. Ea era cu Gabi la masă și am întrebat-o de ce vrea să îmi pună ordin de restricție, păi dacă tu provoci omul, cum poți spune că eu sunt agresiv? Aduc dovezi și înregistrări. Singurul lucru pe care trebuie să îl vadă lumea, sunt o grămadă de dovezi și martori care ne-au văzut bine. i-am promis lui Gabi Bădălău că nu o să mai purtăm discuții din astea.

Eu nu am avut intenția să o despart niciodată de Gabi Bădălău. Problema era că eu nu înțelegeam că tu îmi dai apă la moară și tu spui că eu te hărțuiesc. Păi cum așa? Nu vreau să intru în alte detalii. Referitor la partea mea implicată în întâlnirile cu ea. Eu nu o căutam obsedat. A fost un joc, îi plac jocurile și adrenalina. Nici măcar nu am strigat la ea. Eu nu sunt ăla rău. Dacă nu primeam mesaje, nu aveam cum să mă văd cu ea.

Și ne-am întâlnit și în alte locuri de care nu știe lumea. Eu am întrebat-o pentru ce vrea să îmi bage ordin de restricție. I-am spus că îi pot arăta lui Gabi dovezi care să o incrimineze. Eu cu Gabi am vorbit să nu mai apărem în presă cu atâtea scandaluri. Nu mai contează acum, ei sunt bine împreună. Aveam multe de clarificat. Le doresc toate cele bune, am strâns mâna cu el.”, a spus Alex Bodi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: